Artikel voldoet volledig aan de verwachtingen
Snel en simpel en prima product
Website werkt goed en snel. Product volgens afgesproken tijd binnen en werkt zoals het zou moeten doen.
Product is prima. Duurde alleen wat lang, maar dat lag waarschijnlijk aan PostNL.
Daar ik er niet te veel tijd aan wil besteden; waardeloos, niet aan te raden.
Beste Bas, Wat vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft. Ik zie een paar contact momenten, daarbij hebben wij ook vermeld dat er helaas veel leverproblemen zijn op het moment. Daar was het door u bestelde artikel er helaas ook een van. We hebben u telkens zo goed mogelijk proberen te informeren en wij geven ook updates op de product pagina. Wij begrijpen dat het afwachten niet altijd mogelijk is en ik zie ook dat de bestelling is geannuleerd en het bedrag is gecrediteerd. Onze excuses voor het ongemak. We hopen u wellicht in de toekomst beter en sneller van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Tot nu toch niets ontvangen !!!
Beste Kees, Wat vervelend om te horen! Als u ons het bestelnummer even mailt kunnen we even voor u kijken. We horen graag van u om te achterhalen waarom u deze nog niet heeft ontvangen en zodat we kunnen kijken hoe u deze het snelste wel in ontvangst kan nemne. We horen het graag. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ik heb het contact met mijnijzerwaren als zeer prettig ervaren. Via chat en mail had snelle reactie. Ook na misverstand snel opgelost.
Duidelijke site, snel geleverd
Het bestelde zou op voorraad zijn en binnen 1-3 dagen worden verzonden. Na ruim een week contact opgenomen te hebben, werd mij aangegeven dat het de dag erna zou worden verzonden. Klant wil graag m.b.t. levertijd op hoogte worden gehouden. Had op basis van aangegeven levertijd voor Mijnijzerwaren gekozen. Anders had ik het bij de reguliere ijzerwaren handelaar kunnen bestellen met een levertijd van 2- weken en goedkoper. Jammer.
Beste Gerrit, Wat vervelend om te horen! Henderson heeft een tijd wat leverproblemen gehad die wij ook op de site vermelden. Zo proberen wij altijd onze klanten op de hoogte te houden. Onze excuses als dat niet goed gelukt is! We hopen u in de toekomst sneller en beter van dienst te zijn. We hopen dat het artikel wel bevalt! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Goed, snel en voordelig.
Ik had verkeerde artikel besteld, via app aangegeven en dat is zonder probleem geannuleerd. Daarna juiste artikel besteld en dat was snel bezorgd.
top
Zeker voor herhaling vatbaar !.
Product voldoet aan omschrijving en zeer snel geleverd.
Eenvoudig - duidelijk en in alles nagekomen.
Mijn bestelling is vlot verlopen en ik werd goed geïnformeerd. Wat wil je nog meer?
Niet al mijn bestelde artikelen waren op voorraad. Toch hebben ze ervoor gezorgd dat de bestelling compleet op tijd werd geleverd.
Prima geholpen.
Moest een scharnier hebben, deze werden niet meer gemaakt. Bedrijf heeft gelijk een alternatief voorgesteld. Paste perfect, gewoon goede service, Super.
snelle service en levering
Voldoet aan alle eisen !
De kwaliteit is goed
Heldere site, gemakkelijk betalen en snel geleverd! Uitstekend dus!
Snel besteld en in huis. Groot assortiment.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT