Goede prijs en snelle levering, het betreft een muurplaat van Viega.
Snel geleverd en niks te duur
RVS schroefnagels besteld, snel geleverd voor een goede prijs
Ik had te weinig gekregen naar wat ik besteld had Even contact en keurig nagekeken Super Ga hier zeker nog meer bestellen Gr
Prima, prima
ik kreeg wat ik had besteld, en wel de volgende dag
Ruim assortiment van goede kwaliteit
Ze doen het goed en netjes. Ben wel tevreden
Website is toegankelijk en je vindt snel wat je zoekt. De afhandeling daarna is adequaat.
Duidelijke site en snelle service
Heb na de eerste aankoop meteen weer voor deze webshop gekozen, beste prijs en snelle levering, koop hier zeker weer!
Makkelijk gevonden, besteld en geleverd
Product besteld, helaas niet wat ik zocht dus teruggestuurd. Goed op de hoogte gehouden waar het pakket was. Geld netjes ontvangen.
Goed product voor nette prijs.
besteld. Snel binnen, Zoals vermeld werd. Heel fijn. gewoon via site besteld, geen contact gehad. Prima zo
Alles geleverd volgens bestelling en op tijd
Haal al een aantal jaren mijn spullen bij jullie dus ga zo door .
Oh.
Wat traag met de levering
Op 2-6 besteld en betaald, op 3-6 verstuurd, althans volgens de e-mailberichten. Geen track & trace ontvangen en 6 dagen later nog niets geleverd gekregen. Na het plaatsen van een review werd ik gebeld. Er was weliswaar een verzendlabel aangemaakt, maar niets aan de transporteur aangeboden. Uiteindelijk de bestelling alsnog ontvangen. Ben tevreden met de kwaliteit van het materiaal, de omschrijvingen op de site komen overeen met het geleverde.
Ursprüngliche Bewertung
Op 2-6 besteld en betaald, op 3-6 verstuurd. Geen track & trace ontvangen en 6 dagen later nog niets geleverd gekregen. Ik kan de producten daarom niet beoordelen, maar van een snelle levering is zeker geen sprake. Het betreft overigens een lengte-levering.
Snelle levering zoals beloofd
goede prijs, snelle levering