Mijn artikel makkelijk gevonden, besteld en ontvangen. Wat wil ik nog meer?
Goede sortering Zee Snelle levering En goede prijs kwaliteit verhouding
Na 4 weken onze bestelling nog niet ontvangen was niet leverbaar maar na een email te hebben gestuurd werd het probleem keurig opgelost en zijn nu dan ook heel erg tevreden
Rode brievenbus Allux 100. Makkelijk in gebruik. Super ding. Precies als op de foto. Verzending duurde langer dan 'nu besteld, en de volgende dag in huis'. Daar had de communicatie beter gekund. Na een telefoontje wel direct en netjescontact en uitleg gekregen dat levering langer was. Wij zijn tevreden.
Ga zo door
Vriendelijk en goede service, bedankt voor t meedenken ook.
Was al een tijdje op zoek naar vervanging van de oude raamsluitingen. Deze uiteindelijk kunnen vinden bij Mijnijzerwaren.nl. Na het plaatsen van de bestelling onmiddellijk een bevestiging ontvangen en 2 dagen later in huis. Top kwaliteit en prima service.
Veel keuze, bestellen gaat gemakkelijk. Keurig antwoord op mijn mail over vertraging in de levering
3-6 dagen aflevertijd werd 6 weken. Niet op voorrad maar uiteindelijk toch gekregen.
Goedkoop, kwaliteit en snelle levering
Bestellen bij de leverancier was vele malen goedkoper als via Bol.com. Verschil was bijna 10 op een bedrag van 2 euro.
Zegt wat ze doen en doen wat ze zegt.
Pakje besteld, 3 werkdagen zou dat duren, werd iets meer dan 2 weken. Die update kreeg ik ook alleen door zelf te vragen naar de levertijd. Verder is het pakje wel volledig en correct geleverd.
iets langer moeten wachten dan aangegeven, maar gezien huidige omstandigheden prima. alles correct geleverd en goed verpakt.
Prima, uitstekende service!
Goed product
Goedkope Web winkel met lage prijzen maar ook de administratie/verzendkosten zijn extreem laag. Goede communicatie en snelle levering.
Duidelijk omschrijving, het slot past goed!
Ik ben erg blij met dit bedrijf.. . Hebben ze mijn enorm geholpen . Dankje wel voor goede SERVICE..
goed geholpen aan de telefoon wat de doorslag gaf.
Snelle levering en goede kwaliteit
op deze site kom ik zeker nog terug
Mooi eindproduct
Zelfde dag verzonden en andere dag binnen Super kwaliteit en service
Ik had vier rvs boldraadroosters nodig maar die waren in het dorp nergens te krijgen. Bij "Mijnijzerwaren precies de goede gevonden.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT