Webshop heeft verstand van zaken. Adviseert goed en heeft de juiste producten
Correcte levering van een prima raamschaar
Kwaliteit , normale prijzen, duidelijk omschrijving
Als je zending incompleet wordt afgeleverd wordt direct actie ondernomen en snelle nalevering en ook als iets verkeerd geleverd wordt actie super.
Snelle levering. Goede spullen.
Snel en goed.
Je krijg gewoon netjes wat je besteld en netjes op tijd
Snelle en goed verpakt.
Insteeksloten besteld. Snelle levering, prima prijs/kwaliteit
Bereikbaarheid mbt vragen is goed geregeld via de chat functie op de site. Snelle response en ook goed advies. Ook indien antwoord niet direct voorhanden, wordt duidelijk aangegeven wanneer en hoe later gereageerd wordt op de vraag. Bestelstatus mag van mij wel meer updates tonen, zeker als onderdelen niet voorradig zijn blijft de bestelstatus dagenlang op ‘betaling geaccepteerd’ staan. Zou fijn zijn als er een status ‘ in bestelling’ getoond kan worden. Heb je als klant iets meer info over het bestelproces.
goede en duidelijke site ruim assortiment en een goede service en snelle levering
Snelle levering en ook de nalevering die bij de bestelling ontbrak wordt snel nageleefd super tevreden
Goede ervaring, product goed verpakt en snel geleverd
Snel geleverd en goede artikelen
Heel goed ga zo door ik kom terug wil
binnen de gestelde tijd geleverd
Vandaag besteld morgen in huis heel goed.
Snel, niet duur en stevig verpakt. Duidelijke site.
Duidelijk Snelle levering Goeie prijs
Gewoon keurig alles volgens afspraak
Kwaliteit en prijs zeer goed. Juiste informatie op de websitebezoek.
Precies wat ik zocht, op tijd geleverd.
Ik had een probleem, maar gelijk antwoord in de mail! En als er nog iets was kon ik gewoon terug bellen.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT