Makkelijke site en snelle levering
Snelle levering, en degelijk spul. Aanrader!
Tevreden!
Als jullie nu niet weer een mail met een beoordelingsvraag hadden gestuurd was de waardering 10 geweest ....
Zeer tevreden met de bestelling
zo zouden alle online winkels moeten werken
Juiste materialen geleverd en goed gecommuniceerd over de lever datum. Helaas was NL post niet zo snel als belooft.
Verbeter communicatie bij late levering
Goed service en snelle bezorging! Hoge kwaliteit materiaal.
Snelle verzending. Prima bedrijf
Defect slot werd zonder gezeur omgeruild en supersnel geleverd. Whatsapp contact verliep zeer vloeiend.
Alles goed en vlotte levering Ga zo door Groet Bert
Bij het bestellen van de gewenste hoekprofielen ging allos vlot tot ik de procedure bijna helemaal doorlopen had. Dan kwam de onaangename boodschap: Deze producten verzenden we niet naar Belgie. Dat is zeer jammer. En hiervoor moet een oplossing gevonden worden. Ik kan er nog enigzins inkomen dat de verzendingkosten relatief hoog zijn. Maar dat is dan de keuze van ik voelde me een erg gediscrimineerd EU burger!
Beste Dennis, Wat vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u zich achter gesteld voelt! Gelukkig is het al mogelijk om tot de 1,70m te vervoeren naar België, helaas zijn langere artikelen of hele zware artikelen nog lastig te verzenden naar Belgie, omdat er dan hele hoge koste aan verbonden zijn en dat schrikt vaak wel af. We hopen dat er in de toekomst steeds meer mogelijk word en u gewoon moeiteloos kan bestellen bij ons. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
klasse
Over een langere levertijd had iets sneller gecommuniceerd kunnen worden, maar in alle redelijkheid afgehandeld !
Prima organisatie en uiterst betrouwbaar
Duidelijke website, redelijke prijzen.
De website en informatie was prima. Een snelle levertijd en prijs deed mij overtuigen bij hen te bestellen. 6 mei de bestelling geplaatst. De 19de nog niets in huis. Dus ik proberen te bellen, geen gehoor. Dan maar mailen. Vervolgens zag ik best wat negatieve reviews online wat zorgelijk is. 24uur later had ik een reactie, de 21st had ik mijn bestelling. De kwaliteit van het materiaal is prima, prijs is prima, telefoon niet aannemen kan niet anno 2021 en zo lang moeten wachten op je bestelling is ook niet meer van deze tijd. Zeker wanneer je op je site aangeeft dat zaken op voorraad zijn of binnen 4-5 dagen verzonden worden.
Beste Thom, Wat vervelend om te horen dat u zo veel moeite had met ons bereiken. Wij hebben helaas nog maar een klein team en zijn binnen de uren altijd bereikbaar, echter komt het wel eens voor dat wij niet in de mogelijkheid zijn om op te nemen. We doen ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen! Er waren helaas wat vertragingen bij de leverancier. Onze excuses hiervoor. Normalieter versturen wij een bestelling zodra deze compleet is, vandaar dat het iets langer duurde. We zijn blij om te horen dat de uiteindelijk geleverde artikelen wel bevallen. We hopen u in de toekomst beter en sneller van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Precies als besteld.
Helaas binnen kantoor uren wordt de telefoon niet aangenomen. De levering duurde 2 dagen langer dan vooraf werd aangegeven. Ofwel, slechte service!!
Beste Pepijn, Helaas hadden wij een achterstand door ons dichte distributiecentrum, deze was namelijk gesloten in verband met hemelvaart. Onze excuses dat u ons niet te pakken kon krijgen dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hopen u in de toekomst beter van dienst en beter bereikbaar te zijn. We hopen dat u wel blij bent met de uit eindelijk geleverde artikelen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ursprüngliche Bewertung
Duidelijke communicatie over verloop order. Artikelen waren scherp geprijsd, zending was goed verpakt.
Goede levering
9 Professor van der Waalsstraat