makkelijk op de site snelle levering
Ondanks de vertraagde levering toch een prima service mede door telefonisch contact waar de rede van de vertraging duidelijk werd en de nieuwe levertijd werd aangegeven. Helder.
Bestellen ging eenvoudig. Verzending verliep prima, de artikelen voldeden aan de verwachting en zijn dezelfde dag gemonteerd.
Goede communicatie, duidelijkheid
Ik had ijzerwaren besteld die volgens de site op voorraad waren. Na een week nog niets ontvangen en een mail gestuurd. Binnen twee uur een reactie dat het helaas nog een week zou duren. Intussen is het binnen gekomen, maar was fijn geweest als er iets eerder contact was opgenomen over de leveringsduur.
Spullen die ik besteld had voldeden aan mijn verwachting. Snelle levering en goede communicatie.
De levertijd vind ik te lang.
Ze hebben een snelle en correcte levering.
Snelle levering van goede producten. Niets op aan te merken.
De chat functie op de website werkt goed en is handig voor extra informatie over een product. Snelle levering en goede prijs.voor een goed product.
Ik ben heel blij met het beslag dat ik heb besteld voor de tuinpoort die ik vorige week heb gemaakt. Het werkt goed, ziet er beter uit en is goedkoper dan het beslag dat je bij grote bouwmarkten vindt. Heel blij mee.
Alles was prima voor elkaar
Alles binnen 1 dag in huis top
Snelle levering en grote voorraad. Over het algemeen scherp geprijsd
Kwaliteit en goedkoopste, zonder verplichting te betalen voor snelle levering of bepaald tijdstip. Wat ik op andere webshops, wel tegen kom..
Volgens afspraak geleverd
Kreeg geleverd waar ik om vroeg. Ook de online chat en medewerkers waren goed.
Heeft toch iets te lang geduurd voor we het ontvangen,ondanks op de site stond dat er nog 1 exemplaar in stock was
Ervaring prima alleen Post.nl haperde even
Goede prijs voor besteld artikel
ik had plankendragers besteld totaal 6 stuks. helemaal volgens mijn verwachting.
Vlotte probleemloze bezorging
Prima hoor
Website is overzichtelijk prijzen zijn scherp reageren snel op berichten Voorraad en levertijd klopt niet met wat op website staat toch binnen redelijke tijd geleverd
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT