Prima product en snel geleverd in een degelijke verpakking
Goed verpakt en snel geleverd
ik heb de eerste RVS scharnieren no. 60972 besteld. Bij ontvangst bleek dat ze verkeerd waren en ik bestel vervolgens artikel 60972. Vandaag krijg ik de scharnieren en stel vast dat ik een linkse en een rechtse scharnier heb ontvangen. Nu begin ik dus helemaal te twijfelen welk artikel ik moet hebben. Graag een retour formulier voor deze 2 scharnieren. Ik stuur naar Dennis een foto van het juiste scharnier Dennis heeft mij de vorige keer netjes geholpen.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Makkelijk en snel besteld,
zeer goed
als eerste geen bericht dat het product niet geleverd kan worden, na contact alsnog geleverd. na een week nog een keer geleverd. wat moet ik doen met de extra levering?
Beste Guus, Wat vervelend om te horen! Ik heb een label op de mail gezet voor u. Daar kan u het te veel geleverde kosteloos naar ons terug sturen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Snel geleverd voor een scherpe prijs.
Uitgebreid assortiment, snelle en goede levering
Leveren wat ze beloven en doen dat snel
Geen klachten en alles netjes verzorgd
Snel contact in geval van vragen
Snelle en zorgvuldige leverring
Perfect in orde
Zeer goed!
Snelle levering van groot assortiment van professionele kwaliteit.
Geweldige winkel! Bijna alles te vinden, en hulp met de chat werkt uitstekend. Dank :)
Goed product, snelle levering
Ik had via whatsapp concoct en zeer vriendelijk en snel geholpen voor mijn nieuw slot
Geleverd volgens afspraak, juiste product en snelle levering.
Een zeer goede ervaring.
Ruime keuze, nette prijzen en een goede levering
Volgende dag in huis
Snelle levering. Helemaal top