Ben tijdens het bestellen via site geholpen met juiste maat voor mijn bestelling hierna besteld en de volgende dag in huis dus zeker een aanrader
Levering volgens belofte
Het bestelde product is snel en goed verpakt opgestuurd.
Heb een slot gekocht en kreeg het snel geleverd.
top bedrijf aanrader en een duidelijke website
Snelle levering en keurig verpakt
Prima, geen problemen
Ben blij met mijn aankoop. De spullen waren netjes beschermt verpakt en snel bij mij afgeleverd voor een mooie prijs.
Zeker de moeite waard Ik blijf klant
Goed omschreven.
Doet wat het belooft
in de eerste instantie had ik een poortslot besteld die oneline in voorraad stond op de site maar na later bleek toch niet meer te kunnen leveren nadat ik na een paar dagen nog geen slot had gekregen heb ik contact via de chatt van u genomen en is de levering van een ander slot gekregen en deze olosiing was voor mij voldoende en de levering ook perfect verlopen dus ik ben tevreden over dit bedrijf.
Krijgt wat je verwacht,
Vlotte levering en vlotte communicatie
Elektra spullen besteld, netjes verpakt en snel geleverd.
Goed advies ontvangen voor de aanschaf van een elektrisch oplegslot. Na ontvangst werkte het slot niet, maar dat is ook keurig opgelost door opsturen van een nieuw slot. Helemaal top en keurig afgehandeld. Extra score als men op de site ook de juiste randapparatuur zouden aanbieden. Deze heb ik ergens anders gekocht omdat dit niet in hun voorraad zit.
De artikelen die ik besteld heb worden aangeboden voor een prima prijs. Er is keuze genoeg en binnen een paar dagen wordt je bestelling geleverd.
Bestelde product snel geleverd.
keurig geregeld
uitstekende service
Beste Martin, Ik versta hieruit dat u een retour heeft aangemeld? We nemen retouren zo snel mogelijk in behandeling. Als u voor omruilen heeft gekozen zullen wij de ruil ingang zetten zodra wij het retour hebben ontvangen. Mocht u hier vragen over hebben kan u altijd contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ursprüngliche Bewertung
week geleden artikelen geretourneerd ter om wisseling totaal nog geen respons cq geld terug of aangevraagde waren ter omwisseling ontvangen!
Helaas was de post niet in staat de afleveringsbelofte waar te maken zodat het slot 2 dagen later dan toegezegd werd afgeleverd. Daar kan "mijnijzerwaren" niets aan doen maar vervelend is dat wel als je er op zit te wachten. De "dagschoot" (nooit eerder van gehoord) was voor onze deur niet goed ingesteld. In de doos zat naast het slot geen enkele documentatie dus geen idee hoe dit ingesteld zou moeten worden. Na informatie via internet en telefonisch contact met uw zeer behulpzame Mark is dit toch gelukt.
Fijne en duidelijke omschrijving van de producten.
Op een vraag erg snel een goede reactie!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT