Goede ervaring, prima keukenkast deurdranger van Blum.
Al was het geen spoed was toch de indruk gewekt dat er snel geleverd zou worden. Maar dit gaf geen probleem.
Prima service. Retour pakket snel weer uitgekeerd
Bestelling snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen
primada luxe
Mijn eerste bestelling. Alles was prima geregeld
Prima , snelle levering
geweldige spullen voor een geweldige prijs
Goed kunnen vinden op de website en snel geleverd.
Prima levering van het product dat ik besteld had. Een dag later geleverd dan verwacht maar dit lag niet aan Mijnijzerwaren maar de drukte bij Postnl. Gelukkig paste het pakketje door de brievenbus en werd het alsnog netjes afgeleverd.
Beste Simone, Ik heb even voor u gekeken. De track and trace geeft inmiddels aan dat het pakketje eindelijk bezorgt is. Klopt dit? We horen het graag van u. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ursprüngliche Bewertung
Leverdatum staat nog steeds op maandag 10 mei tussen 8.00 en 18.00 uur. Dit is zelfs op maandag na 18.00 uur nog eens onveranderd bevestigd... ik wacht nog even af...
Verkorte deurklink gekocht maar helaas paste deze niet. Zonder problemen kunnen terug sturen. Binnen 5 werkdagen was het geld weer terug gestort. Prima servcie!
Prima, bestelling werd wel 1 dag later bezorgd dan werd aangegeven online. Verder prima
Sorteer bak Was wat ik zocht meer nodig heb koop ik er nog een
Product besteld en geleverd zoals vermeld.
Mijn eerste bestelling, heel positief bevonden met goede prijs/kwaliteit. Zeker aan te bevelen bij kennissen.
Mijnijzerwaren.nl had precies het benodigde Yale slot voor een tuindeur dat elders niet beschikbaar was. Tevens was de prijsstelling gunstig en zonder leveringskosten zeer snel geleverd.
Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag in huis. Product voldoet aan mijn verwachting.
Bestelling snel geleverd tegen goede prijs/kwaliteit
Supersnelle levering
Goed verpakt, zonder te veel poespas.
Zie boven
Ik zou toch graag dat de klantenservice contact met mij opneemt. Vrij Bijzonder dat men op zaterdag gesloten is en dat je eerder het verzoek krijgt naar mijn mening dan dat men mijn klacht serieus neemt.
Beste Assie, Wij zijn doordeweeks geopend en op zondag. De openingstijden staan ook op de website vermeld. Wat vervelend om te horen dat dat u dwars zit dat wij op zaterdag gesloten zijn. We horen graag waar we u mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Bestelling werd snel geleverd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT