Snelle levering mooie prijzen
Beste mijn ijzerwaren meneer, ik had slechts een kleine bestelling, maar u heeft deze accuraat en vlot uitgevoerd. Ik had de benodigde producten op tijd en kon verder klussen. Mijn dank!
Je moet heel goed de kleine letters lezen. Volgende keer gewoon Coolblue of BOL, Veel goedkoper en eerlijker
Best Dennis, Wat vervelend om te horen. We proberen altijd zo duidelijk mogelijk in de omschrijving en afbeeldingen te zijn. Op de afbeelding zag u ook alleen de haak, buffer en schroefoog. We hopen u wellicht in de toekomst beter van dienst te zijn. Mocht iets niet duidelijk zijn kan u ook altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag namelijk. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
De volgende dag bestelde spullen op de mat
Ik had geen grote order, maar de producten die ik besteld had waren supersnel geleverd en betaalbaar. De kwaliteit van de geleverde producten TOP. Dus een echte aanrader.
Veel oo voorraad, duidelijk omschrijving, snel geleverd. Ga er zeker weer iets bestellen
Super super super
oké
goeie spullen en snel geleverd perfect.
alles goed verlopen,snelle levering en netjes verpakt.
zeer goede mensen die verstand hebben in wat je vraagt top
De bestelde artikelen waren op tijd geleverd .
Goede kwaliteit en snel bezorgd
Was aangenaam verrast door snellen levering van het product.
Productomschrijving duidelijk en levering snel. Prijs prima.
Top leveringen en goede Kwaliteit
Mijn score is wat laag, door het volgende: 1) op de een of andere manier kreeg ik een melding dat ik nog moest afrekenen, nadat ik de order al had betaald met Ideal. Raar, maar op zich niet erg. Echter: 2) mijn order werd niet binnen 2 werkdagen geleverd, daarom belde ik er achteraan, en toen kreeg ik bijna direct de melding dat mijn order was gepickt en de volgende dag werd bezord. Dat gaf me het gevoel dat dit kwam doordat ik erachter heb gebeld. Verder prima site, goede prijzen. En binnenkort bestel ik weer wat.
Spullen binnen aangegeven tijd geleverd en heel goed verpakt.
Product is prima alleen de levering duurt veel te lang
Beste Marcel, Helaas had onze leverancier intersteel leverproblemen door de extreme drukte. Deze achterstand hebben zij zo snel mogelijk opgelost. Wij hebben de bestelling zo snel mogelijk verstuurd. Excuses voor het ongemak, we zijn blij dat het product wel naar wens is. We hopen u in de toekomst sneller van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Overzichtelijke site en nette prijzen.
fijne mensen correct geholpen na dat er iets niet geleverd was ,maar een mailtje en het werd meteen opgelost cappo
Duidelijke web site
snelle levering goede kwaliteit en prijs
Goed advies gekregen, diverse foto’s kunnen sturen om het juiste advies te krijgen. Helaas kwam de zending een dag later dan beloofd, mogelijk als gevolg van een brievenbuspakket dat met de reguliere bestelling meekwam
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT