Top bedrijf zeer snelle reactie en levering
Vriendelijk en behulpzaam. Goede communicatie
De levering werd keurig verpakt en tijdig afgeleverd. Heb verder geen contact met de winkel gehad
Snel geleverd en prima prijs/prestatieverhouding
kwaliteitsproducten
ik bestel, betaal en krijg mijn goederen, top
Goedkoop en snelle levering. Wel dwingend en klantonvriendelijk dat je verplicht bent om dit veld in te vullen!!!!!! Ik had in bovenstaande kolom toch al iets ingevuld? Het is dat ik in een goede bui ben, anders zou ik alles cancelen.
Product zoals gewenst. Levering snel en netjes!
Snelle levering en zeer duidelijk uitleg bij de verkoop
Alles is super goed gegaan. Makkelijke en duidelijke site. Goede kwaliteit en niet duur. Snelle levering Kan niks negatiefs bedenken eigenlijk
De onderdelen zijn goed geleverd maar heb er een week op moeten wachten zonder enige uitleg. Na herhaaldelijke navraag toch nog snel geleverd. De webshop zou er goed aan doen om de klant beter op de hoogte te houden en te informeren over de te leveren goederen. Verder tevreden, ook omdat het bij een vorige levering wel goed ging.
Over de vertraagde levering wordt niet gecommuniceerd door het bedrijf zelf. Bij navraag is er wel snelle reactie en is men vriendelijk. Echter als de achteraf betaling vervolgens nog niet is gebeurd omdat er nog niet geleverd is, krijg je wel 9,50 euro aanmaningskosten in rekening gebracht. Het product zelf bevalt goed.
Beste Gerben, Per artikel staat er een levertijd vermeld. Hierdoor proberen wij de klant zo goed mogelijk te informeren. U heeft deze gelukkig eerder mogen ontvangen dan verwacht. Ik zie inderdaad mail contact. Mocht u in de toekomst voor afterpay kiezen en het duurt langer kan u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dit 14 dagen pauzeren voor u zodat u in de toekomst geen aanmaning krijgt. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het artikel! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Heb nog niets ontvangen.
Beste Jan, Ik zie dat u de bestelling inmiddels heeft ontvangen? Helaas door de drukte heeft postnl een flinke achterstand en hebben ze wel eens vertragingen met zendingen. Helaas was dat bij u ook het geval. Ik zie dat wij deze 9 april mee hebben gegeven maar deze pas 14 april geleverd is. Excuses voor het ongemak. Dit is natuurlijk erg vervelend. We hopen u in de toekomst sneller van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Het is moeilijk om precies te zien hoe groot de sloten in het echt zijn. 2 x besteld om uiteindelijk de goede maat te hebben.
Supersnelle en correcte levering
Perfect geleverd en snel
Er waren wat problemen met leveren maar dat werd goed opgelost.
De bestellingen werden keurig op tijd geleverd. Ook de retourzending werd op een mooie wijze opgelost door het product thuis op te halen.
Bestellen, lever tijd en communicatie prima. De verpakking van het driepuntslot was minimaal. Was wat krom gegaan en moest recht gebogen worden.
Meerdere keren besteld en altijd op tijd geleverd voor de laagste prijs.
Snelle en correcte levering en zelfs met verzendkosten nog goedkoper dan de bouwmarkt om de hoek. Zelf schroefjes van de raamsluitingen erbij gezocht en montage handleiding gedownload.
Positief
Bestelling is binnen, vertraagd. Dat was jammer
Beste Willem, Wat vervelend om te lezen. Wij hebben deze de volgende werkdag op de post gedaan. Heeft u deze inmiddels mogen ontvangen? Het was een pakketje wat door de brievenbus kan. Het komt helaas wel eens voor dat het iets langer duurt dan normale pakketjes. We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ursprüngliche Bewertung
Graag ontvang is nog mijn bestelling
gewoon goed is gewoon goed
Juiste slot was gemakkelijk te vinden op de site. Goede kwaliteit en in goede staat aangekomen. Snel en vriendelijk geholpen door klantenservice. Enige nadeel was dat de T&T niet overeen kwam met de daadwerkelijke bezorging maar dat ligt aan Post NL.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT