Mooi prijs. Verzendkosten vallen ook erg mee. Zelfs als je maar een onderdeel besteld. Minpuntje: Ik had voor 16:00 besteld, maar product was niet die dag verzonden terwijl dat wel op de site staat. Zoeken op de website is soms wat lastig. Kan mijn weg niet makkelijk vinden.
Het was een mooie ervaring te merken dat de gevraagde hangrepen in de juiste maten verkrijgbaar waren. De roestvrijstalen handgrepen waren mooi verpakt met de bijbehorende schroeven.
De bestelde goederen zijn de spullen die ik nodig had voor redelijke pri u xen
Dat is een tijd geleden dat een bestelling van een avond ervoor, de volgende morgen geleverd werd. Alleen de ontvangst was minder. De bestelde stalen precisie winkelhaak was alleen in een kartonnen doos verpakt. En die hing uit de brievenbus, die langs de weg stond, terwijl het regende..... En voor elke voorbijganger zichtbaar. Maar geen enkele aanduiding dat het geleverd of bezorgd was. Misschien een idee om het beter te verpakken als de bezorging zo belabberd is.
Snel geleverd en prima kwaliteit
correct en snel geleverd
Deskundig
Netjes verpakt. Artikelen ook echt op voorraad en dus snel geleverd, helaas negatievere ervaring mee gehad bij andere bedrijven.
De eerste maal dat ik bestelde en ik ben uiterst tevreden
snel geleverd, goede kwaliteit voor een prima prijs
Prima website en afhandeling van mijn bestelling.
Toppie
Ik had maar 1 product nodig. Was makkelijk om dit product te vinden. Levertijd was ook prima. Zat netjes ingepakt.
Ging goed
makkelijk alles online besteld, snel geleverd.
Ik zocht naar een stevige deur beugel en die heb ik gevonden en snel geleverd gekregen.
Snelle en correcte levering voor een concurrerende prijs.
artikel makkelijk gevonden en snel geleverd.
Prachtige brievenbus en op tijd geleverd. 10+
Goede webshop met veel keus en goede prijzen.
Wordt door jullie verstuurd in een doos als zijnde een brievenbuspakje, maar het past niet door de brievenbus. De pakketdienst schuift het door naar de brievenbestellers die vervolgens moeten aanbellen. Dat kost een extra dag wat afleveren betreft.
Levering duurde wel lang
Alles snel geleverd! Fijn!
Alles was perfect!
van bestellen tot aan de deur liep gesmeerd
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT