Bestelde item past niet
Beste Erik, U kan altijd gebruik maken van onze gratis retour service. Die kan u vinden bij ons op de website. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Heldere site, snel geleverd.
Goedkoop en snel geleverd
Voor het eerst besteld bij "Mijnijzerwaren", goed aanbod en makkelijke bestel site, ga er zeker weer een keer bestellen.
heel goed
Geen enkele negatieve opmerking, gewoon bestellen!
Snelle levering precies op tijd!
Op tijd geleverd en het juiste
Doos vol met schroeven houtdraadbouten en hoekijzers besteld. Prettige site om te shoppen en de plaatjes kloppen met hetgeen geleverd is. Top!
Snel bezorgd
Degelijk materiaal, zoals omschreven op de website, aan goede prijzen.
waarom een order in twee delen sturen terwijl het wel op voorraad was volgens opgave ?????????
Goede en snelle levering
Op zoek naar een leverancier met een groot assortiment EN een snelle levering EN concurrerende prijzen. Via Google hier terecht gekomen. Doen wat ze beloven. Staat op mijn lijst met leveranciers.
Overzichtelijkw en gebruiksvriendelijke website
Mooie ‘haakse’ toiletrol houder gekocht. Stijlvol voor een mooie prijs. Bestelling kwam netjes als brievenbus pakket binnen.
Telefonisch niet bereikbaar, levering niet zo als op de site voor 1600u besteld dag er na verzonden, maar pas na 8dagen.
Beste Neil, Ik zie dat hier contact over is geweest. De bestelling is zoals per mail besproken donderdag 1 april aangepast. Ook is deze gelijk klaar gemaakt voor verzending. Helaas kan de vervoerder door drukte nog wel eens vertragen excuses daarvoor. IVM de paasdagen waren wij gisteren helaas niet bereikbaar. We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Valt weinig aan te omschrijven lijkt mij.
Er was 1 artikel niet op voorraad waardoor de hele zending langer duurde dan ik had verwacht. Met een medewerker gechat en die zei dat de artikelen allemaal de volgende dag geleverd zouden gaan worden. Wat ook is gebeurd.
Tja wat kan je verwachten van een webshop? een goede website, duidelijke info over prijzen, service en levertijden. Daar voldoet Mijnijzerwaren zeker aan.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT