Na 6 dagen pas ontvangen reactie van is druk bij post nl is smoes . Want bestel veel online en altijd op afgesproken dag . Dus denk dat het bij jullir in de organisatie niet helemaal goed gaat
Beste Fred, Ik zie inderdaad dat deze de 26ste verzonden is. Helaas is het extreem druk bij onze vervoerder en loopt het soms niet altijd even snel. Excuses daarvoor! Ik zie dat postnl nog druk bezig is alles te verzenden en dat uw pakket elk moment bij u door de bus kan komen. We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ursprüngliche Bewertung
Niet ontvangen terwijl al afgelopen donderdag mail dat het de 29e geleverd zou worden ? Nu 30 en vandaag weer niets
Snel het materiaal in huis en goede kwaliteit.
snelle levering ( de volgende dag) materiaal ziet er goed uit en de prijs is goed
Groot assortiment, duidelijke website. Bezorging snel en goed geregeld!
Eigenlijk zoals je zou verwachten van bedrijven maar helaas is dat niet altijd zo maar bij dit bedrijf wel.
Kozijnankers besteld. Gewoon goed en snel geleverd. Goede communicatie.
Top Levering en kwaliteit
Snel geleverd, prima kwaliteit-prijsverhouding
goed materiaal en op tijd , goed aan te bevelen.
Uitstekend ik had hun gebeld omtrent mijn bestelling..... de volgende dag bericht dat het wordt geleverd en inderdaad paar dagen later in huis is ......top gewoon
Duidelijke website Goede voorraad Snelle levering Jammer dat je weer gevraagd wordt zo'n enquete in te vullen
Na informeren dat slot op voorraad was het besteld. op 13/3 . had dinsdag 16/3 geleverd moeten worden. Diverse keren zelf moeten bellen. slot uiteindelijk 20/3 geleverd.
Beste Nico, Onze excuses voor het ongemak! We hadden inderdaad wat problemen met de leverancier en het uitleveren. We hopen dat u wel tevreden bent over de kwaliteit van het artikel. We hopen dat alles snel weer normaal wordt zodat we u beter en sneller van dienst kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
De medewerker Mark heeft mij snel op de goede weg geholpen met een deurvergrendeling. de eerste zoekopdracht werkte niet, dus stuurde hij de URL. Hierop heb ik mijn bestelling gebaseerd. De deurvergrendeling is een drop-in-replacement en werkt uitstekend
Het was eenvoudig om via de website te bestellen en alle lof voor de afhandeling.
Balkbeugels besteld voor een nette prijs en super snel geleverd.
zeer goede hulp online en snelle levering
Producten zoals omschreven en vlot geleverd.
Goede prijzen.
Keurig verpakt en ondanks de Corona post snel binnen
Prima kwaliteit, makkelijk te bevestigen, ben zeer tevreden!
Goed assortiment, prettige website, goede prijsstelling en razendsnel geleverd.
duidelijk webshop en correct levering
Goede producten en snel thuis.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT