Goede producten en snel thuis.
Makkelijk bestellen. Continu op de hoogte gehouden van de voortgang. En ondanks de waarschuwing dat het druk is bij postnl en levering lager kan duren, al volgende middag geleverd.
zie hiervoor.
Nette mails,duidelijk en overzichtelijk,tevens een bijzonder aardige medewerkster aan de telefoon,kwaliteit en een mooie prijs,dank en vriendelijke groet,ELM Koekoek te Pesse.
Een onderdeel van een door mij bestelde schuifdeurrails werkte niet goed. Na melden had ik de volgende dag een vervangend onderdeel in huis. Topservice.
Ik heb onderstaande bestelling van 28 maart nog niet ontvangen. 164153
In eerste instantie verkeerde spullen gestuurd maar na mail werd direct gereageerd en twee dagen later alsnog het goede ontvangen.
Bestelling duurde iets langer i.v.m levertijd van leverancier verder prima!
Makkelijk besteld, vlug en netjes geleverd.
Na onderstaande berichtgeving en wat heen en weer gemaild te hebben wordt het defecte goed kosteloos opnieuw uitgeleverd. Over de gang van zaken mbt uitlevering wordt niets opgehelderd. Op dit punt lage score. Gistermiddag is mijn bestelling uitgeleverd. En daarover heb ik een vraag / opmerkingen. Is het als normaal te bestempelen dat de gekozen transporteur de goederen voor mijn keukenraam dropt zonder kennisgeving / de moeite te nemen om aan te bellen? 2x deurrail van 4 meter kan tijdens transport nogal krom worden en weigeren van een levering is dus zo niet mogelijk. Ik hoor graag. In aanvulling op mijn eerdere bericht.... Waarom krijg ik geen antwoord? Nu ik de rails heb uitgepakt en opgehangen is er 1 behoorlijk krom EN zijner 2 loopwielen geblokkeerd. Geen beweging in te krijgen.
Beste Jorg, Ik zie dat hier contact over is opgenomen met de vervoerder, helaas is dit een externe partij en durven wij geen uitspraak te doen over waarom het zo gelopen is. Ook hebben wij u gevraagd foto's te sturen van de beschadigingen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ursprüngliche Bewertung
Goede producten voor een goede prijs en snelle levering
Alles ging vlot en goed georganiseerd. Mooie artikelen.
snel geleverd
Uitstekende ervaring. Snelle bezorging
En ook concurrerende prijzen..
Snel bezorgd
Ik had een profielcilinder 10x40mm nodig ,kon hem niet vinden . Even bellen plezierig geholpen .
Product en website toppie. Product is ook goedkoop dus mag iets langer duren qua levertijd. Probeer dit wel te communiceren naar de klanten ipv je hiervoor moet bellen :)
Bestelling gedaan en snel ontvangen
Omdat wij recent zijn verhuisd waren we op zoek naar een vervanging van de oude nemef binnensloten, omdat de deuren nu dienen als semi buitendeuren. Met de online hulp heb ik een advies ontvangen en de sloten en cilinders passen perfect, met kleine aanpassingen aan de houten deuren
Levering op zich was goed. Zaterdag besteld. Dinsdag pas ingepakt voor verzending. Vrijdag afgeleverd door post nl.
Van bestelling tot afgifte.
Snelle levering en goede kwaliteit, zeer tevreden. Volgende keer weer
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT