alles ok
Ging als een speer Paste perfect. (in mijn straatje)
Duidelijke website Netjes afgeleverd
Goede spullen, niet duur en toch keurig verpakt en heel snel geleverd.
Prima webshop
Alleen levering was probleem. maar daar gaat post NL over.
Een ding was jammer. Dat was de levertijd. Maar verder ben ik zeer tevreden en tot de volgende keer.
Wegens de lengte van mijn bestelling kon deze niet gewoon naar België verzonden worden. Dit werd vlot opgelost.
Nette prijs, snelle lering.
Levertijd iets langer dan verwacht. Verder prima in orde.
Goede snelle levering.
gewoon goed
Mijn ervaring met Mijn Ijzerwaren is deze : Vriendelijk en heel Positief !!
Heel tevreden
Alles is heel goed en naar wens verlopen.
Na 2 mnd wachten eerst weer een mail sturen waar het bestelde blijft daarna is het binnen 2 dgn verzonden
Beste Leo, Wat een vervelende situatie als ik het zo lees. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas kon ik geen contact moment vinden tussen u en de klantenservice. Onze excuses voor het ongemak! Het komt helaas wel eens voor dat een bestelling leverproblemen heeft in deze omstandigheden, nogmaals excuses. We hopen dat u blij bent met de uiteindelijk geleverde artikelen. Ook hopen we u in de toekomst beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Besteld op 10-3-2021, maar nog niet in huis. Track en trace geeft aan dat het naar Post NL is verstuurd. Pakket kan door de brievenbus, maar nog niets gezien.
Beste Ron, Wat vervelend om te horen, wij hebben deze op 10-03 mee gegeven aan de vervoerder. Dit is een zending die door de brievenbus past inderdaad. Mocht u hem nog steeds niet ontvangen hebben horen wij het graag. Dan starten wij een onderzoek en kijken samen naar een passende oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Gevraagd en geleverd wat ik besteld heb, en nog snel ook
Na een manco bij post nl heeft mijn ijzerwaren het probleem snel en accuraat opgelost.
Ursprüngliche Bewertung
Nog niets ontvangen dus kan ik geen mening over hebben
Keurig en netjes afgeleverd
tot op heden pakket ontvangen.
Beste Michel, We hebben de bestelling de volgende werkdag gelijk mee gegeven. Helaas door de drukte kan onze vervoerder helaas wel eens vertraging oplopen. Ik zie dat de vervoerder aangeeft dat deze vandaag door de bus is gekomen, klopt dit? We horen het anders graag. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ursprüngliche Bewertung
tot op heden pakket nog niet ontvangen.
Overzichtelijke webwinkel
Houtdraadbouten besteld en binnen 1 dag geleverd. Goede kwaliteit. Dik tevreden.
Op 17-03-2021 grendel besteld helaas nog niet ontvangen.
Beste Corry, Wat vervelend om te horen! We hebben deze op 18-03 aan de vervoerder meegegeven. We hopen dat u deze inmiddels ontvangen heeft? Anders horen wij het graag en kunnen wij eventueel een zaak starten bij de vervoerder. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT