Sterke kwaliteit, snelle levering
goed produkt snel geleverd
Precies dezelfde gevonden bij jullie die we ook bij onze andere deuren hadden. Meteen besteld en snel geleverd We zijn zeer tevreden
Zeer hulpvaardige mensen
nvt
Prima bedrijf, prijs/kwaliteit dik in orde
Geweldige hamer levertijd had sneller gekund
Zie boven
Zeer goede service, duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering, goede kwaliteit, en altijd bereikbaar voor vragen. Ik ben zeer tevreden, vooral zo doorgaan, groeten Edwin.
Prettig!
Prima product, tegen zeer scherpe prijs, snel verzonden/geleverd in milieuvriendelijke verpakking.
Ik heb hier besteld omdat de onderdelen op voorraad waren, helaas wel wat vertraging met de verzending, maar dit was veroorzaakt door PostNL. Ik ben hier goed over op de hoogte gehouden door Mijnijzerwaren.
Het is alleen jammer dat de levering twee dagen duurde.
goed en snel geleverd product.
Er mankeerde niks. Snelle bezorging van moeilijk te vinden materiaal.
Goede ervaring
Levering heeft even geduurd. Het overige is uitstekend
Was bij ons een garantie geval. Zwarte deurklink pelde af. Foto's doorgestuurd en 2 dagen later een nieuw paar geleverd. Das pas service.
Goede website, veel keuze met goede adviezen
De hoekijzers zijn prima kwaliteit zo ik zo nog een keer bestellen. De levering duurde twee dagen langer dan beloofd waarschijnlijk door corona
Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling. Overzichtelijke webside met voldoende gegevens en afmetingen zodat je de juiste keuze kunt maken uit het volledige aanbod.
Alles voor 100 % in orde
9 Professor van der Waalsstraat