Vakhandel

Goede spullen voor een heel redelijk prijs en nog snel geleverd ook.

Contact is goed

Ondanks retourafzender toch snel geleverd.

Zeer positief

• Kwaliteit

Goed assortiment. Maar levering duurde te lang.

Ik had op 3/3 een weinig voorkomende maat schroeven besteld. De website gaf aan dat er (voldoende) stuks beschikbaar waren, dus ik verwachtte snelle levering. Op 8/3 gechat: Waar blijft het? Antwoord: Wordt uiterlijk morgen verstuurd, en "verschuiling" achter melding op website dat leveranciers en bezorgers vertraagd kunnen zijn. Uiteindelijk is het op 11/3 verstuurd. Maar als je het blijkbaar niet op voorraad hebt moet je niet op je website aangeven dat er X stuks beschikbaar zijn.

prima service

Met de chat functie snel antwoord gekregen op op vragen die ik nog had.

SUPER

makkelijk besteld en snel bezorgd

• Kwaliteit

Levering liet lang op zich wachten.

Op woensdag een bestelling gedaan, pas een week later op vrijdag geleverd en dus ruim 7 werkdagen over gedaan. Vriendelijke klantenservice liet mij weten dat het door PostNL zou kunnen komen, maar vanuit PostNL werd in de App steeds aangegeven dat het pakketje bij hen wel was aangemeld, maar nog niet was aangeleverd. Feitelijk kwam het dus door Mjjn Ijzerwaren en niet door PostNL

• Kwaliteit

Snelle en persoonlijke service. Fijn!

Makkelijk online schakelen als je vragen hebt

uitstekende en snelle service

Ik heb een deurslot besteld, die heel snel werd geleverd. Helaas heb ik niet goed gemeten en past deze niet. Ik werd telefonisch goed en snel geholpen. Het oude slot heel gemakkelijk geretourneerd en werd snel verwerkt. Het juiste slot online besteld en was de volgende dag binnen.

• Kwaliteit

Duidelijk site en goede prijs

• Kwaliteit

Bestelling kwam vlot, alleen de bestelde cilinders waren niet gelijksluitend zoals wel besteld. Na telefonisch contact keurig en zeer snel opgelost. Retourlabel via de mail, correcte cilinders zeer snel in huis al voor dat ik de retourzending had weggebracht.

werkt goed

• Kwaliteit

Goede communicatie, geleverd volgens verwachting

Product was niet op korte termijn leverbaar, Ijzerwaren bood een mogelijk goedkoper alternatief aan met dan ook terugstorten van teveel betaalde. Ik wilde het reeds bestelde product want geen haast. Dat kwam vervolgens nog iets eerder als de aangegeven tijd binnen. Goed gecommuniceerd en afgehandeld.

Goeie services

Zoals verwacht

Bestelde product was zoals verwacht. Wel werd het later verzonden als aangegeven.

Prima!!

Prima!!

• Kwaliteit

Slechte service, uiterst late levering en slecht verpakt.

Op 30-12-20 bestelling gedaan. Na een maand niets vernomen te hebben, maar eens gevraagd hoe de zaken er voor staan? Er blijken veel leverproblemen te zijn met het product, of ik nog langer wil wachten? Verteld dat ik nog wel langer ZAL wachten, maar dat ik het een slechte zaak vindt om Mijnijzerwaren.nl zelf te moeten activeren bij een lange vertraging door leverproblemen. Op 08-03-2021 product eindelijk ontvangen, echter slecht verpakt en waren beide doppen van de Rustoleum spray cans aan splinters. Beetje jammer, Mijnijzerwaren.nl, ben ik niet van jullie gewend.

Snel geleverd goede prijs

Gewoon snelle levering en een goede prijs

Top netjes afgeleverd

Goede service en top snel geleverd. Moet nog schroeven hebben en denk dst ik die hier ook bestel. Hartelijk bedankt voor de service en de snelle levering

Prima gedaan.

Een ruime keus en de producten zijn prima geleverd.

Makkelijk besteld.

Snel ontvangen.

• Kwaliteit

Goede, snelle levering conform afspraak

Goed bedrijf

• Kwaliteit

Eerst gebeld voor de opties en toen besteld Super snel in huis en goede info gekregen

prima in orde

Alles super geregeld en snel geleverd

• Kwaliteit

Produkten die ik ergens anders niet zo makkelijk kon krijgen

Snel geleverd en goed koop

9 Professor van der Waalsstraat

Alkmaar 1821 BT