Vrijdagvoormiddag breuk aan vensterklip, het dingetje gegoogeld, in de namiddag besteld, en de zaterdagmiddag geleverd. En geplaatst. Voilà, eindelijk 'ns goede punten van de vrouw des huizes.
Alles correct
Overzichtelijk website, prijs prima, snelle levering.
Velux onderdeel op voorraad en scherpe prijs
Snel besteld Snel geleverd Goed verpakt Duidelijke meldingen van levering Product voldoet aan de verwachtingrn
Neet vuur ik het nodig had bedacht ik me dat ik het vergeten was te bestellen. Bestelling geplaatst om ongeveer 20.00, de volgende dag om 09.15 leverde postal get pakketje al af. Goed materiaal voor een goede prijs en supersnel geleverd.
Duidelijke website, goede prijs en prima kwaliteit.
Veel keuze, goede prijs en top service en retournerend toen ik alsnog verkeerde product besteld had.
Snel gestuurd
Goed geholpen en snelle levering
Na 18u besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteit
makkelijk te bestellen, snelle levering, goede kwaliteit
Ik had het heel erg op prijs gesteld als men mij tijdens het bestellen van losse deurkrukken erop wees dat er waarschijnlijk ook nieuwe nylonringen nodig zou kunnen zijn. Bij telefonisch contact (na levering van deurkrukken) vertelde een medewerkster mij dat ik ze kan bestellen, dus weer verzendkosten pffff. PS, Deurkrukken pasten niet. Terug sturen geen optie, weer verzendkosten. Zo onvriendelijk voor de klant.
Snelle levering tegen redelijke prijzen. En gaat er eens iets mis dan wordt dat soepel opgelost
Doch ik krijg geen antwoord !!!!
Helemaal oke
Een paar beugels besteld, volgende dag bezorgd. Dik en stevig materiaal.
Donderdag besteld, vrijdag binnen. En dan ook nog de voordeligste.
Alles conform de bestelling heel snel geleverd. Top
Het voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Brievenbus besteld. Ziet er goed uit, goede kwaliteit. Snel en prima afgeleverd. Mis een klein beetje afstandbusjes, schroeven en pluggen. Niet nodig maar wel handig.
Erg tevreden met het geleverde product.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.