Veel keuze, goede produkten
Snelle levering van een onderdeel van een 20 jaar oude Festo!
Raambeslag was zeer netjes verpakt. Ga zo door!
Niks mis met de levering alleen "voor 21 uur besteld, morgen geleverd" werd niet waar gemaakt. Uiteindelijk wel helemaal compleet gekregen.
Netjes op tijd antwoord.
Goed assortiment tegen prima prijzen
tot de volgende keer
De website is overzichtelijk en bestellen en afhandeling zijn prima.
Ruime keuze en snelle levering
Aan de prijzen kan een bouwmarkt niet tippen.
Zeer snelle levering en geen transport kosten>
snel en goed geleverd, keurig allemaal.
Prima product (rookmelders) en op tijd geleverd
Toppie
Besteld maar verkeerde maat. Gebeld en meteen retour code plus een mail met de juiste bestelcodes. Goed geregeld dus..
Gekregen wat ik wens.
Prima product
Prachtige site snelle levering, super allemaal
Kreeg mijn bestelling sneller dan verwacht, ben super tevreden!
Nette afwikkeling en levering wel iets langere levertijd
Gemakkelijk bestelproces. Razendsnelle verzending. Prima artikelen. Wat kan ik er nog meer over zeggen? Oh ja: scherpe prijzen! Heel tevreden met Mijnijzerwaren.
"Voor 21.00 besteld, morgen in huis" is iets wat veel sites gewoon niet waar maken. MijnIjzerwaren.nl wel. 20.56 bestelling geplaatst, volgende dag om 11.00 in huis. Super!
Verkoop heeft snel mijn vragen beantwoord. kleine fout op de website werd direct aangepast. snelle levering, goed product.
Goede kwaliteit keurig verpakt en op tijd geleverd
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.