Ik miste een einddop aan het bestelde artikel. Na contact op te hebben genomen en een foto gestuurd. Kreeg ik de volgende dag bericht dat het onderdeel niet los verkrijgbaar is, maar een verzendlabel en de mededeling dat er een nieuwe onderweg is. Zeer klantvriendelijk en geeft vertrouwen om ook de volgende keer iets daar te bestellen.
Snelle en correcte levering!
Alles prima geregeld
Deskundige antwoorden en oplossing aangedragen
Savonds besteld volgende dag al in huis, en dat 2 bestellingen achter elkaar!!! Top!!!!
Trapleuning houder besteld. Helaas duurde het wat langer dan gemiddeld voordat het artikel kon worden verstuurd omdat het eerst bij een toeleverancier moest worden besteld. Advies: In advertentie en/of e-mail wat beter over levertijd(en) communiceren. Helaas paste de houder niet - en - was ook (licht) beschadigd. Houder daarom teruggestuurd. Afwikkeling door Mijnijzerwaren snel en correct. Prima service. Klantvriendelijk.
Prima spul en snel geleverd
Je koopt het voor een goede prijskwaliteit.
Heel super
Prima product, prima prijs
z
Zou het zeer aanbevelen aan al de ge interesserde
zie bovenschrift
Snelle service en ontvangst van de bestelde artikelen
Snelle verzending
Super ervaring , info gevraagd , direct gekregen , info op de website duidelijk , snelle levering zeer correct een kanjer is dit soort zaken,
Je moet compleet denken ,hoe het gevraagde artikel in elkaar steekt en of de klant dat ook bedoelt als hij z'n bestelling met jullie bespreekt
Bestellen verwerken en afleveren ! 2 dagen!
Goed materiaal en zeer snelle levering
het bestelde product wat geleverd is voldoet volgens de beschrijving op jullie site
Prima service, snelle levering.
De spullen die ik besteld heb de eerstvolgende dag in huis. Netjes verpakt en goede levering, waarbij je goed op de hoogte werd gehouden.
Ik heb nadat ik mijn bestelling op vrijdagmiddag had geplaatst had ik mijn artikel zaterdag al in huis.
Gewoon Super.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.