Het product was volgende dag meteen binnen en voor een zeer competitieve prijs vergeleken met anderen.
Voorafgaand aan bestelling telefonisch contact gehad en goed geholpen. na de bestelling regelmatig geïnformeerd over de status. Snelle levering
Heb er een goed gevoel bij.
Veel materiaal beschikbaar op de site en snelle verzending. Omschrijving en info per item echter zeer mager (niet), kleur, maten ontbreken meestal etc. Daardoor verkeerde item besteld. Op foto lijkt het wit maar het materiaalnummer behoorde bij staal of verzinkt, maar is er ook in wit. Makkelijk retourneren, maar zo een lange besteltijd van weken.
Na 1 telefoongesprek, direct actie van Mijnijzerwaren. Wij zijn zeer goed geholpen.
Duidelijke info, goede kwaliteit/ prijsverhouding. Snelle levering
Goede kwaliteit in materiaal en de levertijd is uitstekend.
Ik heb er al een paar keer iets besteld en ben zeer tevreden! Snelle levering, goede prijzen en veel op voorraad,
Keurig. Ik houd er alleen niet van als ze steeds om revieuws vragen, daarom 9
Supersnelle bestelling en levering!
Veel keuze. Groot assortiment. Snelle levering.
Goed gereedschap, het doet wat het moet doen. Mvg, Davy.
aardige mensen, goede srevice
Heel goed bedrijf, mooie spullen en snelle levering.
Alles goed en duidelijk. Snelle levering
Geen enkel minpunt: prima kwaliteit, zeer stipte levering. In één woord: perfect !!!
Vanuit thuis bestellen, snelle levering en prima product.
Snelle levering, duidelijke website.
Had via foto de kleur gezocht die t beste bij mijn keuken kwam. Op de foto leek er ook een werkje in te zitten. Maar na levering bleken de onderdelen veel donkerder te zijn en zat er geen werkje in.
Beste Erik, Wat vervelend om te horen! De kleur die u als het goed is ontvangen heeft is RAL8011, Notenbruin. We horen het graag als u een andere kleur ontvangen heeft. Mocht u niet verder kunnen met deze bestelling kan u deze kosteloos retourneren. Excuses voor eventuele verwarring. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
De prijs/kwaliteitsverhouding van het geleverde product is prima. Tip: op uw site staat(als ik het goed gelezen heb) "voor 21.00 uur bestelt, morgen in huis". Ik zou daar even bij plaatsen "op werkdagen" o.i.d.
Goed advies Ruime keuze en snelle bezorging
Zie hierboven.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.