Goed dat in de webshop een zicht is op voorraad van artikelen, zodat je weet dat het bij dringende zaken snel geleverd kan worden. De keuze van ons gereedschap afgestemd op de voorraad en we hadden dit dan ook snel in huis, waarvoor dank.
Binnen 24u in huis
Snelle levering en goed product
Ongelooflijk snel geleverd.
Goed geregeld
Alles op tijd geleverd, track & trace prima en accuraat
Grote aanbieder van veel producten ten de laagste prijs.
Heeft niet courante sloten op voorraad. Ik had slot voor linksopende ipv rechtsopende deur besteld. Contact met klantenservice was correct en snel. Volgende dag de juiste in huis en bedrag van het retourslot binnen 2 dagen weer op mijn rekening. Heel fijn
Snelle levering, heldere communicatie en goed advies.
De volgende dag werd mijn bestelling keurig op tijd bezorgd! Helaas had ik het verkeerde product besteld, daarom gratis retour gestuurd en na twee dagen stond het geld weer op m’n rekening. Heel vertrouwen wekkend, goede zaak, aanraders deze Mijnijzerwaren!
Mijn bestelde artikel was niet op voorraad maar kreeg een beter artikel tegen de zelfde prijs, zeer snel geleverd!
Snelle en correcte levering binnen één werkdag
Mooie duidelijke site, gunstig geprijsd en na aankoop word je staat van verzending heel precies bijgehouden.
Mijn ervaring is enorm!!
Goede kwaliteit materiaal
zeer te vrede
Steeds tevreden
Volgens verwachting ontvangen
goede website, goede kwaliteit, niet duur, snelle levering,
Had snel iets nodig en dit lukte weer bij mijnijzerwaren. Goed assortiment snelle levering
Prima!!!
Bestellen en levering probleemloos
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.