Groot assortiment, snelle levering
De bestelling ging goed. Ik ontving mijn bestelling ook keurig op tijd. Echter bij het installeren van het product (trekbel) brak er buiten mijn schuld iets af, waardoor er een los onderdeel nabesteld moest worden. Dat heb ik onmiddellijk telefonisch gedaan en daar wacht ik nu al zeker een week op. In de tussentijd heb ik nog een keer gebeld. De persoon aan de telefoon is wel behulpzaam, maar weet verder ook niet hoe of wat. Al met al is dat vervelend, omdat je niet verder kunt met de klus en verder ook niet hoort wat de reden is van het niet naleveren.
Beste Ronald, Wat vervelend om te horen, U heeft al contact gehad met de klantenservice? Heeft u al respons? Ik hoor het graag. We kijken graag samen naar een passende oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
top
Snelle levering, netjes en degelijk verpakt, goede prijs
Snelle levering en gekregen wat ik besteld heb!
Er wordt met meegedacht met jouw probleem en een oplossing bedacht. Vervolgens wordt het ook nog op tijd verzonden.
Makkelijk en snel .
Ik werd geduldig geholpen en het onderdeel werd snel geleverd is voor herhaling vatbaar
Goede en makkelijk toegankelijke website. Duidelijk en overzichtelijk. Bestelling eenvoudig uit te voeren, overzichtelijk en gemakkelijk te betalen. Helaas product moeten retourneren vanwege verkeerde maat (eigen fout). Retourneren ging heel eenvoudig. Retourformulier invullen, afleveradres zoeken en afleveren. Retourneren is gratis. Al met al: uitstekend, prima
Artikelen werden na 2 dagen geleverd, prima in deze drukke tijd
Netjes verpakt en geleverd
Na jaren weer eens via internet wat besteld i.v.m problemen met post .nl Kwam ik op de side van mijn ijzerwaren.nl en heb ik het geprobeerd en is het nu wel goed gegaan dus prima en snelle afhandeling en dus snel geleverd
Zeer snelle levering en goed contact via e-mail en is goed actief via socialmedia. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een avondlevering.
Online besteld, binnen 2 dagen het juiste WC-kraantje geleverd.
correcte afhandeling en scherpe prijzen Kon bij de levering van de resterende materialen wel moeilijk zien om wat het exact ging (na paar weken ben je dit wel vergeten...).
Zeer goede en snelle service
Ik heb gekregen wat ik heb besteld
Ben erg tevreden over de bestelling! Was keurig verpakt en snelle levering.
snel en correct geleverd
Goede prijs, snel levering.
Bestelling was prima, maar heb sindsdien al zeker 8 mails van jullie gehad Verschrikkelijk irritant en ik heb me nergens voor aangemeld
Beste Bas, Wat vervelend om te horen, we sturen normalieter alleen een bevestigingsmail en een verzendbevestiging. Ik zal er even naar kijken. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Original review
Prima.
Goede levering, goed product.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.