Volgens site zou levering volgende dag plaatsvinden maar na 3 dgn belletje gedaan en toen kwam zending wel direct op gang!
Keurig op tijd geleverd, helaas 4 te weinig maar meteen opgelost met een razendsnelle nalevering
Veel op voorraad en snelle verzending. Helemaal goed.
Duidelijke beschrijving, goed producten netjes geleverd.
De korting die ik had gevonden hebben ze toch nog toegepast terwijl deze al was verlopen!
Duidelijk met bestellen, snelle levering.
Een klein gedeelte van mijn bestelling moet ik retour zenden, vanwege een zelf gemaakte fout. Ik kan het gratis terug sturen en ruilen tegen het gewenste product.
aangepaste artikel ontvangen zoals gevraagd zeer goede dienstverlening en communicatie
Goed geïnformeerd en op het afgesproken tijdstip geleverd
Leveren correct en snel.
Prima.
Mijn bestelling was super snel in huis, dank daarvoor!
voor het eerst een bestelling gedaan. Levering zoals ze beloven.
Ik had 2 verschillende artikelen besteld maar 1 had wat langer levertijd. Helaas werd het andere artikel nog niet verstuurd, na een belletje was het snel verstuurd en bezorgd.
Helaas is er bij het vervoer een emmer open gegaan...zat ook geen plastictape omheen. Maar jullie hebben het meteen opgelost door een nieuwe emmer te sturen, fijn!!
Ga zo door
Levert snel en goed. Men geeft info als er iets niet helemaal goed gaat zoals met een computerstoring.
Goed gevoel
Bestelling op korte termijn geleverd en voor een goede prijs.
Goed product, snelle levering
duidelijk en snelle levering
de geleverde waren voldeden aan de verwachtingen
Snelle leveren van de spullen
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.