Prima advies gekregen via de chat.
Voor aankopen voor uw auto is deze site goed.
Ruime keuze en uit voorraad leverbaar is erg prettig. Ook retourneren gaat moeiteloos en wordt goed afgehandeld.
Internet winkel met uitgebreide keus.
Even contact gehad dit is naar tevredenheid verlopen, goederen netjes op tijd geleverd. Prima ga zo door
prima levering van prima product
Snelle levering, prima product voor een goede prijs
Alles verlopen volgens mijn verwachting.
Correcte en goede producten. Snelle levering.
Op zoek naar een reparatie koppeling van 12 mm kwamen we er achter dat deze vrijwel nergens verkrijgbaar is. Wel van 15 en 22 mm, maar geen 12 mm. Gelukkig konden we bij ijzerwaren.nl wel terecht. De levering was snel (niet meteen de volgende dag, zoals beloofd...., maar desondanks snel) en correct.
De spullen snel geleverd en het voldeed aan mijn verwachting.
Snel en goed
toptop
dd
Perfect bedrijf.
Service en ondersteuning is perfect, proberen altijd een oplossing te vinden.
Goede ervaring. Ruime sortering. Goed bereikbaar en denken mee.
Super snelle reactie gekregen na een vraag en direct opgelost. SERVICE!
Produit de qualité, trouvé après comparaison sur le net, et au point de vue prix moins cher que les autres , la livraison a été assez rapide ....
De producten die aanwezig waren zijn tijdig geleverd. Helaas was er geen communicatie omtrent artikelen die wel besteld waren, maar niet geleverd waren. Hier heb ik tweemaal achteraan moeten mailen. Het was prettig geweest indien de verkoper dit zelf geïnitieerd had. De geboden oplossing van de te laat of niet geleverde producten was prima.
supersnelle levering ondanks sinterklaas drukte
Kleine bestelling van 4 boutjes is vermoedelijk zoek geraakt, zouden jullie daar naar willen kijken, Vriendelijk groet Aad Dit is geen review, hoorde net dat er enige vertraging was i.v.m blackfriday prima ikmwacht het rustig af, mooi direct gereageerd van mijn ijzerwaren. Top.
Hi Aad, We hebben hierover contact gehad per mail. Deze is nog onderweg. Helaas heeft de vervoerder door de drukte wat achterstand. Deze is onderweg en we hopen dat we u deze snel mag ontvangen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Original review
Goed en snel geleverd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.