Ben zeer tevreden. Snel en correct geleverd.
Bestelling ging supervlot en perfect. Niets op aan te merken.
Geen megahoge verzendkosten voor een 3 meter lang product. Goede omschrijving op de site van het product, zodat ik zeker wist dat ik de goeie bestelde. Snel geleverd. Ik was niet thuis maar leverancier heeft het in de achtertuin gelegd, top!
Prima geregeld
Ik heb na wat 'zelfstudie' (ik ben niet handig) en ook nog overleg met een medewerker een paar spullen (op proef) besteld, nette prijs en vlot geleverd. Goed bedrijf dus. Toen bleek er toch een onderdeel niet te passen. En juist dan ben je bij dit bedrijf ook op het goede adres. Na opnieuw kort mondeling overleg de perfecte retourprocedure gevolgd en een dag later het geld retour op de rekening. Dus volgende keer zeker weer bij deze club bestellen wat mij betreft. Want bijna overal kun je iets nieuw geleverd krijgen maar goede klantenservice is zeker zo belangrijk en uiterst schaars.
Chatfunctie werkte goed en efficient. Bestelling snel en correct geleverd. Ruim aanbod.
Snel geleverd tegen een goede prijs
De bestelling is snel geleverd
Na dat bleek dat één van mijn geleverde producten beschadigd was heeft de klantenservice dit snel en kosteloos opgelost. Super service!
'S avonds besteld, volgende ochtend in huis. Exact als op de foto. Top!
Netjes alles geleverd en goed omgegaan met leverings problemen. Prima
eenvoudig bestelproces en snelle levering
Verrassend goede en snelle service.
Goed product tegen goede prijs en snelle verzending
Het is supersnelle verzending zo snel had ik niet verwacht
snelle levering en goede producten
Keurig en snel geleverd voldoet aan alle verwachtingen.
Op dinsdag voor 17 u besteld en pas op vrijdag einde dag geleverd gekregen. Eerst was de order in het magazijn blijven liggen. Waardoor de verzending een dag vertraging op liep.En toen bakte PostNL er nog een zooitje van door twee dagen later te bezorgen. Daardoor 4 dagen met niet af te sluiten voordeur gezeten. Jammer als dit gebeurd. Bestelling is wel naar behoren en paste mooi in de deur.
Beste Alex, Wat vervelend om te horen! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u zo lang moet wachten. Er was helaas iets mis gegaan in ons magazijn waardoor we de bestelling pas een dag later met de vervoerder mee ging. Onze excuses voor het ongemak! Helaas komt het ook wel eens voor dat het sorteersysteem van de vervoerder niet alles optijd kan sorteren en dat een zending vertraagd. We hopen u in de toekomst beter en sneller van dienst te zijn. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Enige aanbieder en daarmee kostbare aanschaf
Beste Ludom Wat vervelend om te horen, uitbuiter is natuurlijk niet positief. We hopen dat als er iets mis is dat u contact opneemt met onze klantenservice. We kijken graag mee naar vervelende situaties. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
goede ervaring
Goed geprijsd, snel geleverd. Meer heb je niet nodig
Goede kwaliteit voor een juiste prijs, met goede service en verzorging. Dit keer een eenvoudige order met bezorging dmv vrachtwagen voor normale verzendklaar. Mijnijzerwaren is aanbevelings waardig voor iedereen particulieren en bedrijven.
Super, snel geleverd.
Had geen ervaring met deze website/dit bedrijf. Had artikel dat ik zocht: goede prijs/kwaliteit verhouding en vlot geleverd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.