goed product snel geleverd
duidelijke website
Voor de eerste keer hier besteld. Dag erna geleverd, zeer goed verpakt. Prima kwaliteit.
Snel leverbaar
Alles tiptop!
Snel en goed
Artikelen worden snel geleverd en ook de ondersteuning bij vragen ben ik tevreden mee.
snelle en correcte levering
duidelijke en overzichtelijke site, alles in voorraad en ook snel geleverd
De raamuitzetters waren op voorraad en werden de volgende dag al afgeleverd.
Drangers besteld de bot liet op zich wachten maar kon de gegevens ook op de site vinden. Besteld en geleverd binnen de afgesproken tijd.
Ik heb mijn eerste bestelling gedaan bij Mijn IJzerwaren. Het was makkelijk om een account aan te maken. Het is een overzichtelijke website. Het hangslot wat ik besteld heb ik van zware kwaliteit, dus rede voor mij om bij te bestellen.
Zeer goede klantenservice
Ze doen in ieder geval hun uiterste best
Ze doen wat ze beloven
De ijzerwaren die ik bestelde werden de al volgende dag keurig verpakt ontvangen. De klantenservice reageerde meteen toen een onderdeel ontbrak, dat ontving ik met excuses de volgende dag. een foutje maken kan, met meteen actie en herstellen laat je echt je kwaliteit zien. Fijne webshop.
Snel en goed.
De kwaliteit van het product was boven verwachting. Snelle levering en overzichtelijk assortiment.
Prijs kwaliteit prima!
Binnen een dag geregeld
Snel geleverd.
Snelle correcte levering. Goede kwaliteit.
Zoals beschreven
De levering duurde zoals vooraf aangekondigd een paar dagen. De combinatietang had helaas bij aankomst al roest op scharnierpunt zitten. Vind ik slordig.
Goedendag, Wat jammer dat u geen contact met ons heeft opgenomen over de roest op de combinatie tang. Een artikel dat al schade of roest bevat is uiteraard niet de bedoelding. Mocht u samen willen kijken naar een passende oplossing dan horen wij het graag u kunt altijd contact opnemen met ons via [email protected] of via de telefoon 085-2250015. Met vriendelijke groet, Klantenservice Mijnijzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT