Goede aankoop, aangeraden.
Overal geweest. Veel (web)winkels bezocht. Niets gevonden tot…… Mijnijzerwaren.nl daar hadden mijn bijzondere slot wel. Helemaal gelukkig.
Het slot dat ik besteld heb werd op tijd geleverd en is inmiddels gemonteerd. Dankzij de snelle service en een goede prijs/kwaliteit weer een zeer tevreden mens.
Overzichtelijke website en de bestelling is binnen een dag verzonden en ontvangen.
Kan verder nog geen verdere beoordeling geven want product zit nog in de doos.
Netjesgeleverd ben zeer tevreden
Nette levering,scherpe prijs
Voor negen uur s'avonds besteld was inderdaad andere ochtend binnen, Dus wat andere beloven maakt Mijnijzerwaren waar.
Tot mijn verbazing rond de feestdagen heel snel geleverd. Helaas door mijn eigen fout het verkeerde besteld en voorlopig een tijdelijke oplossing gezocht, Ook retourzenden geen probleem.
Goede kwaliteit en scherpe prijsverhouding Goed en vriendelijk geholpen
Uitstekend.
Ondanks de Kerst feestdagen toch snel ontvangen. Top
snelle en correcte levering van de bestelling .
Goede,duidelijke,snelle service
In goede staat ontvangen maar wat ik bij dit product mis is een montagehandleiding. Zoals hoe groot moet het boorgat zijn en tot hoever moet ik het bijgevoegde stang afzagen die door de deur heen loopt?
Snelle en juiste levering. Een zeer te klant
De website gaf maar weinig inzicht in het bestelde product, maar ik ben er van overtuigd dat ik 5mm frees bestelde. Heel plezierig te merken dat daar zo vlot op werd gereageerd. een dag later had ik het pakketje al in huis! erg snel, sneller kan gewoon niet. Helaas bleek in het doosje een 8mm freesje te zitten waar ik niks aan had. Ik heb via de retour service het freesje weer terug gestuurd. Omdat mij dat niet meteen duidelijk was hoe dat werkte vroeg ik via mail om verduidelijking. Mike antwoorde mij vrijwel onmiddelijk. Perfecte service!
Veel keus, site overzichtelijk. Snel besteld en geleverd.
Diverse pianoscharnieren besteld welke in een verpakking geleverd zijn welks gebroken en geknikt bij ons aan kwam. De scharnieren waren hierna golvend en na montage kon je het in het draaien nog merken maar kon het niet permitteren om nog langer te wachten op andere.
Alles prims. Behalve een enquete mail om 02:00 in de nacht versturen waardoor mensen wakker worden is een beetje vreemd..
Voor 21:00 uur besteld en de volgende dag geleverd. Top bedrijf .
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT