Vlotte levering
Goede ervaring. Aan te bevelen.
Duurde enkel wat lang voor dat ik de bestelling binnen had. Tip misschien een mail naar de klant sturen dat het wat later komt ! Verder perfect geleverd.
volgens afspraak bezorgd!
Zoals het bij dit bedrijf gaat is het een voorbeeld voor velen andere, fantastisch.
Zoals het hoort dus , bestelling via website geplaatst, volgende dag geleverd, niets meer niets minder maar dat vergt natuurlijk inzet en betrokkenheid van bedrijf. Dit was mijn 1e kennismaking met mijn ijzerwaren, ga zo door!
Alles zoals het hoort,en verwacht
Advies en antwoorden op mijn vragen waren al prima met betrekking tot de juiste deurdranger. Deze raakte helaas defect na een maand. Er is direct aangeboden om deze om te ruilen voor een nieuwe. Top bedrijf met geen gedoe.over garantie afhandeling.
Goed bedrijf komen hun afspraken na.
Beduidend goedkoper dan Bol
we zijn goed begeleid bij het zoeken naar een vervangende meerpuntsluiting
Prima. er wordt actief meegedacht. Oplossingsgericht
Nog steeds niets ontvangen!!
Bestelling wordt in korte tijd en geregeld. Wat ze beloven maken ze waar.
gewoon super!
Ik heb nog niets ontvangen, dit zal wel aan postnl liggen.sorry.
Zeer klantvriendelijk en snelle levering. Overzichtelijke site om materiaal te bestellen en de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.
Product voldoet aan verwachtingen. Vlot geleverd voor een nette prijs!
Prima product en snelle levering volgens afspraak.
Duidelijke site, deugdelijke levering, kwalitatief artikel
Ging om een magnetisch loopslot. Bijna nergens te vinden in maat DM60, echt volgende dag in huis.
Snelle levering, goed contact. Duidelijke uitleg. Snelle levering, was niet compleet, meteen nageleverd
Snelle levering,goede prijs,en goed verpakt
Sluitwerk besteld voor een klant van me. Prijs technisch erg goed en netjes. Alleen kwamen ze helaas de levertijden niet na.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT