De interactie is prima in orde.
Snel kunnen bestellen via internet
Goed slot, snel bezorgd en redelijk geprijsd
De website is overzichtelijk. De levering ging ook helemaal goed.
Makkelijk besteld en afgerekend, kwaliteit goed, snel geleverd.
Vrij lastig te vinden cirkelzaagblad bij jullie gevonden, super. Kan nu weer vooruit
Mijn bestelling was er snel. Helaas ontbrak er wat. Maar een kort mailtje hoeven sturen en het werd snel nageleverd. Dat is goede service!
Prima levering. Snel en volgens afspraak. Goede prijs. Allemaal prima. Aleen de verpakking, deze was onzinnig groot. Halve achterbak vol voor één deurdranger! Als dat verbetert, is een 10 zeker opzijn plaats.
Reeds een paar dagen na bestelling werd de brievenbus thuis geleverd. Én goedkoper dan elders. Zeer tevreden!
Alles is volgens plan verlopen.
Ruime keuze en snelle bezorging
Product vlot te vinden op de site, snelle afhandeling en levering.
Produkt en prijs akkoord
Na bestellen m, snel en vakkundig geleverd
Artikel volgende dag al bezorgd en in een omdoos gevuld met kartonnen snippers; hufter proof dus. Zo zie je het zelden. Ik ben dus uitermate tevreden en als ik meer sterren kon geven deed ik dat. Hulde!
Top producten! Snelle levering!
Slot besteld, ontvangen maar niet de juiste(dagschoot slot rechts ipv links). Na contact retour gestuurd en juiste zou ik opgestuurd krijgen. Niks gehoord en zelf contact gezocht. Uiteindelijk mail dat slot retour was ontvangen naar niks gezegd over het nieuwe dat ik opgestuurd zou krijgen. Telefonisch ook niet te bereiken
gagragedeur kruk nodig met langere stift. Even contact gezocht en binnen 10 minuten de juiste besteld via een gestuurde link. Top.
Vlotte levering, goed contact met leverancier.
Alles snel kunnen vinden in de webshop
Een goede advies en een juiste product. Grandioos
Komen afspraken na
Gb
gereedschap besteld, snelle levering en scherpe prijs.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT