Black Friday deal was de goedkoopste met de prijs
Makkelijk besteld en snel bezorgd
Gedaan wat ze beloven , ook naar een Waddeneiland toe. Super snel geleverd en voor een nette prijs
Wanneer je een artikel koopt, zoals omschreven wordt, kan/mag je er toch vanuitgaan dat het product is dat wat er op de omschrijving staat van wat er op de site van Mijnijzerwaren.nl staat. En wanneer dit dan niet het geval is, kan je het product retour sturen (dit ging prima), maar je kunt fluiten naar de korting en dat ik ze heb gewezen hen op een fout op hun site.
Snelle levering en top producten zoals omschreven
Snel geleverd en prima prijzen
Duidelijke site Snelle levering
Zeer snelle levering en goede contact,,,
Hadden een krukstift nodig voor onze tuinpoort. Maandag besteld en het was dinsdag al in huis. Helemaal blij en tevreden!
alles goed grregeld.goede prijs
Heeft speciaal voor mij een product geregeld bij hun leverancier die niet standaard in het assortiment zat.
En geleverd in een normale kleine verpakking
Fijne site super snelle levering makkelijk een tv beugel kunnen kiezen
Prima product en een vlotte levering
Makkelijk om te vinden wat je zoekt op de site, snel verzonden en snel geleverd. Prima kwaliteit.
Ik werd door Mark goed geholpen bij het kiezen van het juiste model vrijloop deurdranger. Ook hielp hij door ervoor te zorgen dat alle materialen op tijd verzonden werden.
Probleemloze levering.
Commander a 20h reçu le lendemain. Parfait Le matériel est top egalement
Mooi product zoals omschreven, netjes verpakt en snelle levering.
Alles luid en duidelijk , snelle verzending goede prijs .
Snelle service, alleen jammer dat mijn product incompleet was (miste moertje en sluitring)
Meedenkend, vriendelijk en oplossingsgericht.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT