Ze zijn duidelijk en houden zich aan die afspraken.
Was een onmogelijke klus voor de timmerman om deze brievenbusplaat te moneren vanwege de uiterst ongelukkige plaatsing van de schroefgaten.
Denken vanuit.de klant
Veel in het assortiment voor een goede prijs. De levering was wat langer, maar waarschijnlijk doordat het bestelde item lastig verkrijgbaar is. verder geen op- of aanmerkingen.
De site is duidelijk genoeg
Very good, exept delivery:)
erg blij met de snelle service en goed producten van Mijn Ijzerwaren, goede telefonische support bij twijfel Aanrader!
Makkelijk bestellen. Snelle correcte levering.
Hele snelle levering, goede kwaliteit.
Omschrijving en foto's binnen handbereik. Ook de belofte op een snelle afhandeling inclusief verzending is helemaal correct.
Er wordt gedaan wat ze beloven.S'avonds besteld,volgende dag in huis.
Tevreden klant
Ik was op zoek naar meerdere kruipruimte ventilatie mogelijkheden. Had op internet iets gevonden maar moest een leverancier vinden. Tadaa.... Mijnijzerwaren wilde deze voor mij regelen en voor een net prijsje werd het ook nog thuisbezorgd. Thx
Je betaalt voor levering en je kan het uiteindelijk weer zelf ophalen.
Gratis verzenden! En zeer snel. En goed product wat wil je nog meer! ‘n 10
Ik had iets besteld wat later bleek helemaal niet nodig te zijn , kon het zonder kosten retour zenden. Dit bedrijf stort het geld netjes terug . Kortom ik ga ik zeker vaker wat bestellen ,en dan natuurlijk niet retour zenden . Het bedrijf krijgt van mij een dikke 10
Snel gevonden, snel besteld ,op tijd geleverd, wel een prijs verhoging, das jammer
36 eenheden besteld 35 geleverd, foutje! Na contact gelijk het verschil van die ene teruggestort. Prima en om dat soort service ga je nog eens terug naar zo'n webshop omdat je weet dat het geen louche bedrijf is.
Besteld, goede kwaliteit en prijs
Goed product en zeer snel geleverd
Mijn ervaring is hierboven reeds vermeld
bestellen ging simpel, kwalitatief goed product en snel geleverd..
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT