Goed en een snelle levering
zie boven
Snel en goed
Toen de leveringstermijn allang was overschreden heb ik contact gehad. Levering zou binnen week plaatsvinden. Na veertien dagen nog maar eens gereageerd: sorry uw bestelling is op de plank blijven liggen. Daarna was de bestelling binnen 2 dagen binnen.
Bij het zoeken naar het juiste materiaal ben ik zeer kundig geholpen en werd er meegedacht voor de juiste oplossing. Complementen voor de service!
Slot besteld. Keurig verpakt geleverd gekregen binnen de gestelde termijn. Levertijd was wat aan de lange kant, maar dat was vantevoren netjes aangegeven op de website.
Na 19 uur besteld en toch de volgende dag mijn bestelling ontvangen.
Wel een wat langere levertijd
Goede kwaliteit. Snel geleverd
Heb erg lang moeten wachten terwijl het als voorraad product op de site stond. Klant van mij ontevreden.
Via mijn klusjesman kwam ik bij mijnijzerwaren terecht. Je moet wel goed opletten dat je het op “detail basis” juiste artikel bestelt omdat het assortiment groot is op zo’n artikel. Wat wel weer heel fijn is. Bij bijzonderheden/opmerkingen had ik ingevuld “levering zo spoedig mogelijk”. Wat ik prettig vind, is dat de opmerkingen goed worden gelezen door mijnijzerwaren; wat ik niet eerder heb meegemaakt bij andere bedrijven. Ik kreeg meteen een mail waarin ik erop gewezen werd dat de duur van de levering vermeld stond bij desbetreffende webpagina. Volkomen juist, ik had erover heen gelezen. Al vind ik het natuurlijk jammer dat de levering 4-10 werkdagen zou duren. Ook daarvan kreeg ik keurig netjes een reactie of ik de order wel wilde laten doorgaan. Natuurlijk wilde ik het artikel graag hebben.
Snel.besteld.en snel geleverd
Een zeer ruime keuze in producten. De helpdesk is vriendelijk en professioneel. Alles arriveerde de dag erna reeds.
Ben blij met product
Op zoek naar een poortklink met goed advies voor welke dikte zou passen. Enkele keren telefonisch en via de mail contact gehad en uiteindelijk de juiste maat gekregen met de goede hulp. Erg blij mee en past perfect.
Product voldoet aan wens. Levertijd was te lang.
Ook de prijs was netjes
Goed.
Eerste keer hier besteld, prijs kwaliteit is goed. Levering netjes op tijd. Kortom prima
Ik was op zoek naar een wandkraan. Installateurs in de buurt konden hem allemaal niet leveren. Bij Mijnijzerwaren wel. De levertijd was iets langer dan de webshop in eerste instantie aangaf, maar vragen hierover zijn door de klantenservice prima afgehandeld.
Snel en correct geleverd,
Bestellen ging snel, product werd goed omschreven op de site. En voldeed aan ieders verwachting. Plaatsen ging super snel. Er zal in de toekomst nog een luik vervangen moeten worden en dat is dit optie nr. 1. Helaas duurde de levering 24 uur langer dan beloofd. Maar dat is iets dat besproken moet worden met de bezorger...
Besteld en snel geleverd. Prima allemaal.
makkelijke website, prima product en snelle levering
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT