Helemaal OK
Is een aanrader om je bestelling te doen .
Telefoon wordt niet opgenomen. 14 dagen lever tijd . Dat vindt ik te lang. Ik niet meer. Mvg
Snel en correct geleverd en goede informatie.
Makkelijk bestellen Overzichtelijke website Zeer aantrekkelijk prijsniveau Snelle levering
Ik had M10 draadeinden en wat hang en sluit materiaal besteld en het kwam netjes de volgende dag geleverd. Prima spul.
Snel geleverd-binnen 1 dag- met goede verpakking..
Makkelijk bestellen, geen verzendkosten en snelle levering.
Prima snelle levering voor een nette prijs
Geleverde artikel is precies zoals besteld. Mijn telefoontjes waren niet nodig geweest als de verlate levering direct via e-mail gecommuniceerd was.
De omschrijving van hoe of wat is niet duidelijk, maar het gaat vast wel lukken. De dranger ziet er perfect uit.
Op de website staat als levertijd 4 tot 10 werkdagen Nadat de 10 werkdagen voorbij waren kontakt gezocht en als antwoord U krijgt vadaag een track en trace Dit afgewacht en weer 3 dagen later kwam er een track en trace Totaal dus 3 weken gewacht op 2 klemmen
Product is precies zoals beloofd en op tijd bezorgd
Had gezocht naar een type nummer slot en die kwam te voorschijn en daardoor meteen besteld
Was goed
Kijken kiezen kopen en volgende dag monteren. Fijn dat ze de snelle beloofde leveringsvoorwaarden ook nakomen.
geen excusses voor het niet aankomen leveren bestellieng wel hadden we betaald
Fast delivery and the right products
Kwaliteit goed verzending goed
Zeer snelle levering en uitgebreid assortiment
Duidelijke documentatie
Voor de eerste keer besteld en zeker goed bevallen. Snel, netjes en op tijd geleverd zeker een aanrader.
Zoek functie werkt niet optimaal. Met een heldere zoek term krijg je toch ook niet geselcteerde producten te zien
Goede schroeven, keurig verpakt, snel geleverd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT