Op de sait voldoende voorraad. Helaas niet alles geleverd. ook geen mail ontvangen dat er vertraging zou zijn
Beloftes op website klopt niet, maar werd hier telefonisch voor gewaarschuwd bij mijn bestelling ( voor 21:00 besteld )
Prettig contact, uitstekende service
Tevreden over product en levering. Alleen voor 21u besteld volgende dag geleverd gaat niet (altijd) op. Kan zijn dat ik iets over het hoofd heb gezien.
Mijn bestelling super snel bezorgd dik tevreden
Goeie kwaliteit en goeie levering
Originele producten voor een betaalbare prijs daar hou ik van
Voldoet aan verwachting
Juiste spullen snel geleverd
duidelijk en snel geleverd
In de avond besteld voor 21.00 u de volgende dag in de brievenbus......hoe snel kan het gaan.
Nieuwe rubbers voor trap besteld, Prijs is lager dan de meeste websites, donderdag besteld en vrijdagmiddag geleverd. Netjes verpakt, tevreden hoor!
Altijd goed en snel geleverd top.
Groot assortiment, goede merken, snelle levering en scherpe prijs
Goed geholpen om de beste maat van het slot te krijgen
Product zoals omschreven en aan de beste prijs
Duidelijke site, en goede communicatie.
Echt heel goed, dinsdag rond lunchtijd besteld. Woensdag rond lunchtijd in huis.
Product snel geleverd.
Veel van de order op voorraad, fijn om te zien wanneer artikelen ongeveer nageleefd worden en goede service door medewerkers,en fijne lage franco levering
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT