o
Goed product, snelle levering
Goede service en lage prijzen
PostNL komt afspraken niet na en stuurt veel mailtjes met leugens over niet thuis zijn en drie keer uitstel van bezorgen
2 bestellingen gedaanwaarvan 1 dezelfde dag klaar gemaakt voor te versturen en de volgende dag in huis. De 2e bestelling kreeg ik bericht van dat het zo snel mogelijk verstuurd zou worden en gelijk na het weekend antwoord gehad dat het verstuurd zou worden en de volgende dag in huis. Keurig op de hoogte gehouden en toch snel ontvangen tegen goede prijzen en duidelijke informatie. Ik ben dus zeer tevreden.
bb
Kwaliteit in orde.
Na een incompleet item ontvangen te hebben en navraag heb gedaan is het ontbreken item meteen naar mijn verstuurd Uitstekende service
Supersnelle levering. Heel fijn!
In goede orde hebt mijn bestelling ontvangen
snelle en correct service en informatie
Keurige website
Zeer goed ⁷
Product snel geleverd. Goede communicatie
Goede kitpistool
TOP.
Na het invullen van de keuze lijst kwam deze niet overeen met mijn originele driepunt sluiting. Maten doorgeven via mail en heel snel een reactie van hun kant. Met een keuze die het best overeen komt met mijn oude driepunt sluiting. Deze besteld volgende dag al bezorgd. Goed verpakt. Top service. Sluitkommen achteraf besteld. Net als de vorige bestelling volgende dag al bezorgd.Dit bedrijf maakt belofte waar. Vandaar top bedrijf.
Mooi gamma, goede prijs, snelle levering. Product in order.
Veel keuze in de winkel, duidelijke informatie en snelle verzending
Snel kunnen bestellen, en snel geleverd. Geen commentaar, alles perfect.
Zeer snelle levering en een breed assortiment
Snel
Prima site en snelle bezorging
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT