Snelle levering en nette prijzen !
Professionele en snelle afhandeling en levering , gelukkig weer eens een bedrijf die doet wat ze zeggen ipv beloven de volgende dag te leveren terwijl het een week later wordt
Hoewel in de informatie een afleveringstermijn van 4 tot 10 dagen duurde het ook 10 dagen. Beetje vreemd als op de website wordt aangegeven dat het gevraagde artikel in voorraad is. Lijkt me dat de verzendtermijn dan korter kan zijn. Voor het overige was het artikel prima verpakt, goed van kwaliteit en beantwoordt volledig aan de verwachtingen .
De bestelde producten zijn prima. Wel was de levertijd langer dan verwacht. Na contact met de klantenservice te hebben gehad werd de bestelling alsnog nog een dag later doorgezet naar het postorderbedrijf dan aangegeven.
Beste Harm, Wat vervelend om te horen dat je order een langere levertijd heeft gehad. We proberen de klant zo snel en duidelijk mogelijk te communiceren over de levertijd. Helaas kan er wel eens vertraging oplopen. Wel zijn we blij dat de order verder naar wens was. We hopen je snel weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Ruime keuze, goede product omschrijving, nette prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd (volgende dag).
alles vlot geleverd!
Product is zoals beschreven en correcte prijs.
Super geregeld perfecte service.
Goed geregeld met mijn verkeerde bestelling
Onlangs een spanband voor de kofferbak besteld. Deze werd snel en correct verzonden.
Vlotte levering, prima prijs, producten in orde!
Na mijn vraag over een fuhr slot mailde Dennis van de klantenservice mij dat ze het juiste product hadden maar dat het niet in de webwinkel stond. Via een bestellink kon ik deze toch bestellen en na 3 dagen was het slot in huis. Het zit nu in de deur en werkt perfect.
Ik had spullen nodig voor mijn achterdeur. Eerst gechat en een specificatie van de producten via de mail gehad. Alles bekeken en besteld. Super snelle levering binnen 48 uur
Afdekkapje besteld voor luchtafvoerpijp dak. Gemakkelijke website, zeer snelle en correcte levering! Ben tevreden.
Goede informatie en snel geleverd
7 mails voor een kleine bestelling. Is dat niet wat overdreven? 1. [MijnIJzerwaren.nl] Bestelling bevestigd 2.Jouw order NR292575 is klaar voor verzending 3.PostNL is onderweg 4.PostNL <[email protected]> 5.Jouw order NR292575 is bezorgd 6.PostNL <[email protected]> 7.Beoordeel Mijnijzerwaren
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Bestelling in orde en snel geleverd
Snelle service en goede kwaliteit
Ik heb een putschep gekocht, het is een prima product voor een scherpe prijs. De schep werd goed verpakt en mij snel toegestuurd. Al met al ben ik dik tevreden.
Correct en vlot werkende web-site, vlotte afhandeling van m'n bestelling : een aanrader !!
Uitstekende service en communicatie
Snel en netjes geleverd
ik had scharnieren besteld ,maar zij pasten niet ,retour gestuurd ,binnen 4 dagen geld terug !prima geregeld !
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT