Alles prima!
Goede prijs en snelle levering
Prijs kwaliteit uitstekend.
Bij bestellingen, vragen en aankopen altijd snel, correct en vriendelijk geholpen
Onlangs een product gekocht bij Mijn Ijzerwaren. Deze was snel ontvangen.
Geen bouwmarkt had wat ik zocht! Maar wel Mijn ijzerwaren ...
Product is zoals omschreven. Helaas was de bezorging via postnl erg slecht en heeft het pakket ruim een week over de levering gedaan. Dit vond ik wel slecht.
Goed materiaal scherpe prijs
Uitstekende service
Geweldig hoe snel de spullen geleverd werden. Als geheel conform afspraak
1,5 week geleden wat besteld wat de volgende dag binnen zou zijn. Zit er nu nog op te wachten
Beste Roy, Ik zie dat er een zending op 26-6 is aangemeld bij postnl. Normaliter leveren zij de volgende werkdag. Ik ben bang dat door de afwijkende maat het pakket vertraagd is bij hun. Als het goed is heb je deze inmiddels gewoon mogen ontvangen. Mocht dit niet kloppen kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Je wordt blij als je bij Mijnijzerwarden besteld.
Snelle service super tevreden met de bestelde producten.
levertijd was te lang, in ieder geval niet zoals beloofd op de site.
Ondanks het niet nakomen van levering door hun leverancier contact houden en zoeken naar en komen met een oplossing. Goede afwikkeling van de bestelling en verzorgd verpakt afgeleverd
Online shop helder, verzending direct en goedkoop vergeleken met anderen. Wat wil je nog mee
Zeer snel, ook met omruil.
Omdat ik twijfelde over de juiste maten van een Meerpuntssluiting, heb ik contact opgenomen voor het juiste product. In eerste instantie goed geholpen via de mail en link gekregen om het juiste product te bestellen. Dit gedaan, maar ondanks dat ik met foto en in schrift in de mail de juiste pc- maat had doorgegeven, heb ik een product ontvangen met de verkeerde pc maat. Dat was zeer tegenvallend. Ik hoop dat dit op de juiste manier wordt opgelost.
Beste Erik, We zien dat er na contact met de klantenservice een bestelling is geplaatst bij de leverancier. Deze zullen wij zo snel mogelijk aan je uitleveren. Mocht je nog vragen hebben horen wij het graag. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Had materiaal nodig om mijn nieuwe Garagedeur van stoot en haak materiaal te voorzien. Zo besteld en volgende dag geleverd in een PostNL afhaal automaat.
Goed assortiment, goede levering
Ik had een betonschraper besteld. "Vrijdag voor 21:00 besteld, morgen in huis" werd er beloofd. Dat zou mooi zijn want ik had hem dat weekend dringend nodig. Vervolgens wordt de levering overgedragen aan postnl en ik krijg pas zaterdag te horen dat mijn bestelling pas maandag zou komen. Knap waardeloos want nu kon ik het hele weekend niks. Nog een melding "sorry, het wordt dinsdag geleverd" Nog een melding "sorry, het wordt woensdag geleverd" Nog een melding "sorry, het wordt donderdag geleverd" Donderdag eindelijk kunnen ophalen bij servicepunt. Ik snap dat de fout voor het grootste deel bij postnl ligt, maar maak dan geen beloftes ("morgen in huis") als je met een onbetrouwbare pakketdienst werkt.
Beste Roland, Wat vervelend om te horen! Helaas kunnen wij niet in het systeem van postnl zien waar het mis is. Ik kan dit wel voor je doorzetten. Excuses voor het ongemak! Normaliter leveren ze gewoon de volgende werkdag uit. We hopen je in de toekomst vlotter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Tevreden over behulpzaamheid producten
GPF Deurgreep GPF07 besteld met bevestigingsmateriaal. Daarbij zag ik de logica van het monteren niet. Direct een goede uitleg gekregen. Super
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT