GPF Deurgreep GPF07 besteld met bevestigingsmateriaal. Daarbij zag ik de logica van het monteren niet. Direct een goede uitleg gekregen. Super
Had eerst een vraag, maar ondanks het sturen van een foto geen oplossing. De foto was nochtans duidelijk. Heb dan maar zelf besteld.
De RVS windhaken zijn snel geleverd en een prima prijs kwaliteit.
Bestelling te laat geleverd en ook nog verkeerd artikel. Geen productlabel. De beloofde nalevering nog steeds ontvangen. Slecht telefonisch bereikbaar, verwijzen naar chat via site, deze werkt niet. Email wordt wel beantwoord.
Beste Jan, Wat vervelend om te horen! Door de drukte kan het zijn dat we telefonisch niet bereikbaar zijn of de chat minder snel beantwoord wordt dan gehoopt. We zien in de conversatie dat deze retour komt. Deze zullen we dan zo snel mogelijk verwerken. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Na bestelling goed op de hoogte gehouden. Volgende dag in huis. Top
Van bestelling tot levering, top!! Simpel bestellen, korte levertijd en correct verpakt.
goed en snel
zeer goed
Topservice!
Helaas was mijn gekozen product niet meteen leverbaar. Maar na overleg is het toch eerder binnengekomen dan werd verwacht. Fijn dat het product meteen werd geleverd nadat het binnenkwam bij dit bedrijf.
Makkelijk te bestellen, alleen jammer dat het voor 21.00 uur bestellen volgende dag leveren niet lukte, verder was alles top.
De nieuwe raamkrukken waren eenvoudig en snel op de site van Mijn IJzerwaren.nl besteld. De bezorging volgde een dag later.
Ik vond wat ik nodig had voor een scherpe prijs. Bestelde het en werd 2 dagen later, zoals afgesproken netjes geleverd. Prima dus.
Erg prettig en voor herhaling vatbaar (indien noodzakelijk)
Nvt
Mijn kunstof deur is al wat ouder. Het slot was stuk. Die ging niet helemaal meer naar binnen. Mijnijzerwaren.nl reageerde snel op mijn vragen en al snel hadden we het juiste slot. Hij past perfect. Dank jullie wel.
Ga ik zeker vaker gebruiken als leverancier
Geen levering volgens de informatie op de website.
Beste Sander, Ik zie dat er eerder contact is geweest met de klantenservice. Deze is de dag van bestellen aangemeld bij postnl. Helaas is dit een externe partij waarvan wij geen leverdetails kunnen inzien. Het komt wel eens voor dat de vervoerder vertraging op loopt. Excuses voor het ongemak! We hopen dat het artikel wel naar wens is. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Kwalitatieve producten. Super snelle levering.
Voor mij is dit de derde bestelling bij mijn ijzerwaren en ben dik tevreden
Onderdeel besteld ,maar bleek niet meer leverbaar. Er was een vervanger opgestuurd, maar deze paste helaas niet. Onderdeel retour gestuurd en perfect afgehandeld door de firma. Petje af, ik zou zo weer iets bestellen bij deze firma.
Snel en behulpzaam
Werd goed geantwoord op mijn vragen en de levering ging ook voorspoedig.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT