Ik had een verkeerd product besteld maar het verkeerde na een telefoontje was het geregeld en het goede product verstuurd prima goede service.
All went well - the delivery was an issue. The parcel was ready and picked up at MijnIjzerwaren.nl on time, but the transit did not go well with PostNL, they were in a busy period took +/- 4 days for parcel to arrive.
Snelle service en nette klantenservice.
Prima levering.
Bestelde product snel en correct geleverd.
geen opmerkingen
Werk perfect
Begreep niet of zeer traag de vraag fout lag bij de klant. Hierna blijvende spraak verwarring. Wacht nu op 2e product. Fout ligt bij u leverancier.???????
Beste Ton, We hebben de order even nagekeken. Het blijkt dat de eerste zending foutief besteld was. Na overleg is er een nieuwe bestelling handmatig aan gemaakt is om het juiste uit te leveren. Vervelend om te horen dat dit als traag beschouwd wordt. We hopen dat je inmiddels het juiste hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Snel verzonden
top service en levering
Binnen 4 dagen leveren werd na 2 keer bellen 3 weken.. Leveringsproblemen,dan neem je toch even contact op of is dat zo lastig…?
Beste Sven, Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op de bestelling. Helaas komt het wel eens voor dat een bestelling niet voorradig is bij de leverancier. Wij proberen hier altijd zo snel mogelijk te informeren. Excuses dat dat niet bij jou het geval was. We hopen je in de toekomst beter en vlotter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Het pakket met zwarte hengen lag deels open en met 2 hengen sterk beschadigd eruit, voor de deur. Hierop contact gezocht met de klantenservice, ter verduidelijking van de klacht wat foto's meegestuurd. Snel werd door de klantenservice 2 hengen, voor mij kostenloos, toegestuurd. Snelle service en de klacht is naar mijn volle tevredenheid opgelost.
Ik bestel hier wel vaker, en het is altijd prima zoals omschreven.
Ik raad aan
Prijs kwaliteit is goed, spullen snel geleverd, al de volgende dag.
Mijnijzerwaren is top! Bedankt voor de goede service!
Al vaker besteld bij deze webshop. Snel geleverd.prima prijs. Goed product.
Onderdeel besteld voor een wisa reservoir. De volgende dag binnen, maar niet ontvangen wat besteld is. Gebeld. Reden bestelde niet meer leverbaar. Stuur dan geen verkeerde, maar stort het geld terug met een excuses. Hierdoor veel gezeur voor mij om het weer terug te sturen, hetgeen ook niet .makkelijk te vinden is, hoe deze procedure werkt.
Beste Michiel, Wat vervelend om te horen! Retourneren kan geheel kosteloos: https://www.mijnijzerwaren.nl/content/16-retourneren Dit proberen wij ook op de site zo duidelijk mogelijk aan te geven. Excuses voor het ongemak! Bij bepaalde producten die niet meer leverbaar zijn wordt automatisch een passend alternatief voor uitgeleverd. Mocht deze niet naar wens zijn kunnen deze uiteraard kosteloos geretourneerd worden. We hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
post nl had pakket kapot gemaakt en mijnijzerwaren stuurde gelijk een nieuwe zonder problemen. service thanx
Producten 'op voorraad', na bestellen is het eerste mailtje. Oeps we hebben het toch niet. Steeds vaker komt die voor, worden we gelokt door dit soort aanbieders? Op deze manier winnen ze het niet van fysieke winkels.
Beste Frank, Excuses voor het ongemak! Het is zeker niet de bedoeling om mensen te "lokken" Onze website is gekoppeld aan de voorraad in het distributiecentrum. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk aan te geven op de site. Echter zit er een kleine vertraging in de koppeling. Mocht je in de toekomst twijfelen of iets op voorraad is kan je dit altijd even laten checken door onze klantenservice. We kijken graag met je mee. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Bestellen gaat vlot, de geleverde materialen zijn in orde en aflevering zoals beloofd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT