Op de website werd aangegeven dat de volgende dag geleverd werd, dit werd enkele dagen later. Ook staat vermeld dat elk pianoscharnier met schroeven geleverd wordt, deze zaten er niet bij. Scharnier zat opgerold tussen twee vellen golfkarton, op zich prima, zo worden extra kosten voor lange pakketten voorkomen. Helaas bij transport klemgezeten en een knik in scharnier, gelukkig kon ik dat stukje laten vervallen. Ik verwacht wel dat ik nogmaals een bestelling plaats, mogelijk dan een betere ervaring. mvg Ad
Beste Ad, Wat vervelend om te horen! Als er iets mist of beschadigd is kan je altijd contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Redelijke prijs en volgende dag geleverd met TNT post. Zeer tevreden.
Levering en contact was snel en correct. Jammer dat de medewerker niet meer wist te vertellen dan wat ook niet op de website staat.
gewoon goed
Normaal bestelt via internet en geleverd gekregen. Prijs was netjes.
Ik had op korte termijn de juiste Viega bekersifon nodig en die is op een snelle en correcte manier geleverd.
Duidelijke gemaksvriendelijke site. Vlotte bestelling. Snelle levering. Je wordt op de hooge gehouden van het verloop van je bestelling. Product goed ingepakt. Aanrader.
Zeer snelle levering . Alles kompleet en heel ook .
ok
Alles goed. Website order factuur en levering, top
Na het chatten met een medewerker was het mij volkomen duidelijk en heb de bestelling geplaatst van een insteekslot. Snelle levering, was de volgende dag al binnen. Hij past perfect. Top !!
de door mijn bestelde artikel werd snel en goed gelevert
Voor de derde keer een bestelling geplaatst. Vlot bezorgd en goede kwaliteit.
Duidelijke website , vlotte levering goede prijs- kwaliteit verhouding
Voor mij was het belangrijk dat de hiba tijdig geleverd zou worden. Mijnijzerwaren is hun belofte nagekomen om direct na betaling te leveren. Product is zoals het hoort
Réception et mise en œuvre rapide et correspondant exactement a ce que j'ai commandé service impeccable.
Duur van levering was wat lang maar na navraag toch een fijne afhandeling.
Correcte prijs, goede service, een klantendienst die bereikbaar is en bemand met echte mensen, levering was geraamd op 6 tot 10 werkdagen, maar het waren er 6, kortom, zo moesten er meer zijn.
Ik heb dagen moeten wachten op mijn order,omdat er twee dingen niet op voorraad waren. Waarom niet even mailen of ik de order al wil hebben en de rest na sturen als het binnen is. Betere communicatie
Beste Hans, Bedankt voor de feedback! Wij proberen altijd de klant zo goed mogelijk te informeren over de voorraad per productpagina. Wij verzenden een order pas als deze compleet is om onnodige extra zendingen te voorkomen. Excuses als dit niet helemaal duidelijk was. We hopen je in de toekomst vlotter van dienst te zijn. En mocht je vragen hebben over de voorraad kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Mooie producten - goed verpakt - mooie prijs - snelle levering
Gewoon top
Zeer correct bedrijf
Snelle verzending en goed werkende website.
Door leveringsproblemen bij de fabrikant twee keer contact gehad met de klantenservice. Dit verliep altijd vlot, prettig en klantgericht. Ik kom zeker terug als klant.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT