Besteld en een dag later ontvangen
Prettige website om te vinden wat je nodig hebt.
Artikel was even niet op voorraad, maar goede communicatie en zodra het product weer beschikbaar was, was het ook heel snel geleverd
Contact gehad omdat ik een fout had gemaakt in mijn e-mailadres. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan en de levering volgde binnen de genoemde leveringstermijn.
Groot breekbaar product volledig onbeschadigd en degelijk door henzelf verpakt. Zonder schrammetje super netjes bezorgd!
Goede kwaliteit, tevreden met mijn aankoop
de volgende dag in huis. supersnel verzonden
Snelle verwerking en dito (re)actie van de klantendienst!
Wel bestellen, maar achteraf info dat het niet leverbaar is en ruim een maand wachten.
Snelle levering, op een veilige, droge plaats gezet
Mijn bestelling werd keurig volgens planning geleverd. Prijzen zijn prima. Ook verzendkosten staan keurig vermeld. Top, zal hier zeker nog eens vaker kijken als ik wat ijzer nodig heb.
Snelle correcte reactie in de chat . Besteld en vlot geleverd.
Ook de website is duidelijk zeker een aanrader
Brievenbus werd snel geleverd en voldeed geheel aan onze verwachtingen. Zelf bij Mijnijzerwaren bestellen was 5,- goedkoper dan bij Bol.com. De bezorgkosten waren ook gratis. Perfect!
Volgens bestelling geleverd
Makkelijk te bestellen en een snelle levering
Makkelijk en snel te bestellen.
Heel tevreden met beschikbaarheid van onderdeel
Prima spullen
via google naar mijnijzerwaren terecht gekomen en gevonden wat ik zocht en dat ging zeer gemakkelijk en prettig, afrekenen en de volgende dag in huis! prima!
stankslot besteld goed verpakt snel geleverd
Uitgebreid assortiment van kwaliteitproducten, maar de zoekfunctie is niet heel uitgebreid waardoor je door veel artikelen moet scrollen om het juiste product te vinden. Levering was één dag later als omschreven bij het product. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan.
Duidelijke omschrijving. Snel geleverd
snelle levering en de helft goedkoper dan in de winkel
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT