snelle levering en de helft goedkoper dan in de winkel
Duidelijke site, goede prijs/kwaliteitverhouding en snel geleverd!
Snelle levering, er is een grote voorraad beschikbaar, dus volgende dag in huis. Helaas bleek van 1 artikel de voorraad niet te kloppen, dus nalevering. Hierover werd wel keurig gecommuniceerd en er werd meegedacht over alternatieven.
Goed en gemakkelijk een bestelling te plaatsen
Mijn Buva 2 puntsluiting blijkt niet meer te leveren. Dankzij Dennis passend alternatief gevonden. Fijn webcare en snelle levering. Aanrader
snelle levering goed kwaliteit
Geleverd in aangegeven aantal dagen en aanbod relevant.
Alles was prima geregeld.
Snelle levering goed verpakt
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Niet meedenkend wil alleen maar dat je het terug retourt
Beste Kris, Wat vervelend om te horen! Helaas hebben wij dit intern na laten kijken. De leverancier leverde het artikel niet anders aan dan dat wij hebben uitgeleverd. Na contact hebben wij dit gelijk laten aan passen om toekomstige verwarring te voorkomen. Retourneren was inderdaad de mogelijkheid, omdat wij dit deel ook niet los kunnen naleveren. Natuurlijk willen we dan wel het bedrag crediteren en het artikel retour. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
De webshop waar je tegen scherpe prijzen en hoge kwaliteit (professioneel) je bouwmaterialen kunt kopen.
Het was een een duidelijke website maar ook na het bestellen wer het product snel geleverd.
goede kwaliteit en snel geleverd in België
Alles precies zoals verwacht. Goed product, snelle levering, werd op de hoogte gehouden over de zending, Voor herhaling vatbaar!
Zeer tevreden over de hulp bij mijn bestelling en betaling Het produkt werd snel thuis bezorgd
Overzichtelijk en van juiste informatie voorziene producten in de webshop. Zoeken en vergelijken gaat dan ook makkelijk dit voorkomt fouten en bespaard retourzendingen omdat het dan toch net iets afwijkt.
Goede service en nette mensen aan de telefoon
Duidelijke produktomschrijvingen op website, goede kwaliteit materiaal en snelle levering in deugdelijke verpakking. De remschaar was van een ander merk, dan besteld, maar paste gelukkkig wel. Deze webshop is zeker aan te raden.
Product dat ik besteld hebt bij deze firma Is top kwaliteit
Fijne uitleg, goede prijs
Ze doen wat ze beloven
Ik heb een Lips oplegslot besteld en als je snel bekijken aanklikt op de foto van het slot wat je moiet hebben. staat er geen artikelnummer bij. Dat staat alleen bij de volledige info. Maar doordat op de foto het goede slot was, en de andere kant slot een andere foto was, ging ik er van uit dat ik het goede had. Maar toen ik het slot ontving, was het de verkeerde en op de factuur was het dat slot wat besteld had, verkeerde dus. Gechat en mail gekregen, geen probleem mevrouw, retour sturen en opnieuw bestellen. dat gedaan, nu afwachten of het lukt.
ik ben tevreden
9 Professor van der Waalsstraat