Goee ervaring met mijn Ijzerwaren.
Tevreden over produkt, maar levering duurde langer als aangegeven.
Beste Jan, Wat vervelend om te horen dat de order langer op zich heeft laten wachten. Excuses hiervoor, voor een aantal artikelen zijn wij afhankelijk van een leverancier. Wij hebben helaas niet ons gehele assortiment op eigen voorraad. Het komt wel eens voor dat een leverancier een artikel niet op voorraad heeft en dat het iets langer duurt. Wel zijn we blij om te horen dat het product naar wens is. Mocht je in de toekomst twijfelen over een voorraad kan je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dit dan even voor je nagaan. Met vriendelijke groet, MIjnIJzerwaren.nl
Alles was piekfijn in orde
Fijne website, goed en op tijd geregeld
Levering was correct, conform voorspelling 10 werkdagen. Maar 10 werkdagen voor een levering vind ik eigenlijk veel te lang. Had inmiddels ergens anders al een exemplaar gekocht.
Komt de levertijd tot 2 keer toe niet na. Reageert niet op mail.
Beste M, Wat vervelend om te horen! Wij hebben helaas een periode gehad dat veel mailtjes verloren raakte in de ongewenste mail. Dit is inmiddels opgelost. Deze is op 8 maart besteld en 9 maart verzonden zien we in ons systeem. Excuses voor eventuele vertraging. Mocht u geen respons op een mailtje krijgen zijn wij ook op meerdere manieren bereikbaar, telefonisch, chat facebook en instagram bijvoorbeeld. We hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn en we hopen dat de bestelling natuurlijk inmiddels goed is aangekomen, anders horen wij het graag. Met vriendelijke groet, MijnIjzerwaren.nl
Goed ervaring
Prima product
Na mijn vorige ervaring dat het inpakken van de goederen redelijk te wensen overliet, dacht ik probeer het nog een keer en kijk hoe het nu gaat. Helaas is het inpakken van de artikelen weer slecht te noemen. Het pakket kwam dusdanig gehavend aan dat ik ik eerste instantie de bezorger heb laten wachten om te checken of alles erin zat. Dit was gelukkig wel het verhaal. De doos waarin de Artikel zaten was gewoon veels te groot waardoor de artikelen (die overigens redelijk aan het gewricht waren)door de doos kunnen schuiven. En zo de doos beschadigd hebben. De opvulling die gebruikt is was onvoldoende en totaal overbodig op die manier dus volgende keer een kleineren of beter passende doos gebruiken. En wellicht ook iets meer plakband.
Beste Fred, Wat vervelend om te horen! Als een pakket of producten beschadigd aankomen horen wij het graag. Dan kunnen wij dit intern ook doorzetten. Mocht er een beschadiging op het product zitten kunnen wij ook samen kijken naar een passende oplossing. Excuses voor het ongemak! Mochten we je ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwarne.nl
Verkeerd slot besteld en met behulp van Dennis van de klanten service alsnog het goede slot gevonden binnen no time geregeld en over de retour werd ook totaal niet moelijk gedaan ,alles word keurig voor je geregeld . Mails worden zeer snel beantwoord en ze doen er alles aan om uit te zoeken dat je de juiste producten thuis bezorgd krijgt .
juist en snel geleverd
Levering volgens afspraak Ik ben tevreden Bedankt Henk
Het doucheputrooster past perfect en ben erg blij mee. De bezorging was erg snel en keurig verpakt
Alles naar wens, zo werkt het
De intentie voor het helpen van klanten is goed. De service en begeleiding van de bestelling waar de klant deel vanuit maakt is plezierig. Als aan alles is voldaan is er ook een snelle levering. Buiten gewoon top.
Ik had een verkeerde bestelling gedaan terug gestuurd en binnen 2 dagen het goede product bezorgt
Mijnijzerwaren denkt mee en heeft een snelle levering .
Een snelle levering en vriendelijke medewerkers.
Goed spul
materiaal van goede qualiteit
Makkelijke webshop om te bestellen Ook zeer snelle levering
Zet er bij wat de breedte en lengte maten zijn dan had ik het niet terug te hoeven sturen
Ik was op zoek naar een aantal niet courante loopsloten, maar Mijnijzerwaren had deze gewoon op voorraad. Super!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT