Scherpe prijs goed product.
Snel geleverd, goed verpakt, mooie prijs. Wat wil je nog meer
Kan niet beter
Makkelijk te bestellen, groot assortiment tegen scherpe prijzen. Bestelling wordt snel geleverd.
Lange scharnieren en piano scharnier besteld. Kwam in twee zendingen daags na elkaar. Pianoscharnier van 1,25 meter lengte kwam opgerold in een doos. Hierdoor is het scharnier niet echt recht meer te krijgen en draait het minder soepel. Erg jammer, had in een koker verstuurd moeten worden.
Beste BV, Wat vervelend om te horen! Mocht een artikel niet meer bruikbaar zijn kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We kijken dan samen naar een passende oplossing. We horen het graag als we je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Juiste product en vlot geleverd. Netjes verpakt. Kan de firma aanbevelen
Producten precies zoals omschreven. Snelle levering.
Zoals gesteld. Prompt, accuraat en snelle levering. Zoals het eigenlijk hoort.
Snelle levering en goede communicatie
Allez, ik ga maar stoppen. Subiet denken jullie dat ik aan het solliciteren ben :-)
Ruim assortiment met professionele materialen Eenvoudig te bestellen en voordelig.
Zeer snelle levering
Prima product, snel geleverd
Dit is mijn eerste ervaring. Ze hadden wat ik zocht Redelijke prijs over het algemeen Snel en netjes geleverd
Op tijd geleverd. Professioneel verpakt. En product naar wens.
Verkoopsite overzichtelijk en met goede specificaties. Levertijd prima nagekomen.
was thuis en rijden gewoon door zodat ik bij afhaalpunt kon gaan halen.produkt is goed
Beste Rick, Wat vervelend om te horen! We zullen hier een melding van maken. Helaas kan ik verder niet in hun systeem kijken. We hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Kon nergens een goede afdekkap voor het luchtkanaal vinden (juiste maat), wel op deze site. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Tevreden klant!
Waar andere bedrijven niet konden leveren, kon Mijnijzerwaren wel leveren. Hiermee kon ik mijn vrouw een groot plezier doen met een nieuwe kapstok !!!
Snelle levering en goed product montage was goed te doen.
heel snel geleverd, goed product
Zeer goede ervaring top
zie boven
Goed geadviseerd, kundig advies
Alles binnen 1 dag opgestuurd. Voor goede prijs.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT