Juiste prijzen en snelle levering!

Goed aanbod en snelle levering!

• Kwaliteit

Goed bedrijf, prima service.

Super service, had dit keer een product dat kapot ging, Snel nieuwe gekregen!

Snelle reactie

Onacceptabel

PostNL laat grote steken vallen, en zo gaat bestelling terug terwijl men niet heeft aangebeld en we gewoon thuis waren. Als je zit te wachten en men komt dan niet opdagen en zegt aan de deur te zijn geweest is geen leuke ervaring. Dit moet verbeteren. Dus zwaar beneden peil.

• Kwaliteit

Offerte aanvraag ging uitstekend, en de latere service ook.

• Kwaliteit

Duidelijke omschrijving en geleverd op de dag van afspraak.

• Kwaliteit

voldoet niet aan de kwaliteitsverwachting

Op de website staat dat levering de volgende dag plaats kan vinden. Pas na bestelling komt een bericht dat wegens verhuizing van het magazijn er een latere levering kan plaatsvinden. Maar goed, dat was maar 1 dag vertraging. Wel raar dat het vervolgens op een ander afleverpunt wordt bezorgd dan door mij was aangegeven. Het product was verpakt in folie maar daaromheen zat een slechte (dunne) kartonnen doos waardoor er al direct een deukje in de brievenbus zat. De onderste boorgaten zitten te laag waardoor je telkens je handen stoot bij het vastschroeven van de bevestigingsschroeven (die er overigens ook niet bijzitten; dus eerst op zoek naar 4 juiste schroeven). Verder is het deurtje niet voorzien van een beugel of kabel waardoor het deurtje gewoon helemaal open valt.

Uitstekende service

Producten zijn gemakkelijk te bestellen en af te rekenen. Snelle levering en het product voldeed volledig aan de verwachtingen.

• Kwaliteit

Snel besteld, snel ontvangen.

Artikel s'avonds besteld, volgende dag ontvangen.

Keurig

Zoals ‘t hoort

• Kwaliteit

zeer correcte en snelle afhandeling

Bestelde artikel werd snel geleverd

• Kwaliteit

Prima service. Niks meer aan veranderen.

Kreeg wat ik verwachtte, goeie prijs en op tijd voor een niet alledaagse harpsluiting.

Netjes verpakt snel geleverd

Het pakket kwam goed verpakt aan en snel geleverd goed werk mannen en vrouwen !

Gemiste kans

Mijn eerste ervaring met Mijnijzerwaren had veel beter gekund. Op de site en in de beschrijving word meermaals beloofd dat wanneer een product op voorraad is dit de volgende dag word geleverd. Mijn product was op voorraad. Helaas na 3 (werk)dagen nog niks ontvangen of gehoord. Na contact te hebben gezocht werd het dan eindelijk verzonden. Toen ik de deur open deed nam ik met verbazing het ‘pakket’ in ontvangst. Ik had een Makita apparaat in ‘mbox’ besteld waar je dus wat meer voor betaald dan wanneer je enkel de machine koopt. De ‘mbox’ zat verpakt in een plastic zak wat duidelijk niet bestand was tegen de verzendingsprocedure. Daardoor kwam de ‘Mbox’ beschadigd aan, erg jammer. Ik begrijp niet waarom er geen moeite is gedaan om mijn pakket te verzenden in een kartonnen doos om zo evt. schade te beperken. Na deze ervaring heb ik het product retour gestuurd en elders gekocht.

Snel bezorgd

Volgende dag in huis. Beetje jammer dat het pakket post was en ik thuis moest zijn terwijl het prima in een envelop paste. Verder alles prima.

Ja best

Ik had een kraan besteld en die is prima bezorgd, alleen jammer dat de belofte volgende dag in huis niet nagekomen is. Beloof geen dingen die je niet na kunt komen. Klantenservice had daar ook anders mee om kunnen gaan, maar reageert wel super snel, beetje kortaf en het mag wat begripsvoller.

• Kwaliteit

Erg behulpzaam via chat. Een artikel paste niet, retour gestuurd en in no time gecrediteerd. Snelle levering.

• Kwaliteit

Door online/chathulp het perfecte slot gevonden

Voor mij altijd lastig wat nou de doorgaat, naar binnen of buiten draaiend is. Online via chat super geholpen door Dennis, stuurde me zelfs een bestandje waar alles duidelijk in staat. Ben beter geholpen dan in de bouwmarkt.

• Kwaliteit

Zending nog steeds nietbaangekomen en is nu vér over datum!!!

Ik heb eeb bestelling gedaan. Heb een mooie mail vol met beloften gekregen, maar tot op, weken later, is er nog niets gemeld enniets ontvangen. Teleurstellend!!!!

Sehr gut, schneller Versand

guter Service , Versand nach Deutschland -TOP-

Nog niet zo geweldig

3 maanden geleden besteld, niet gehoord afgelopen week eindelijk een verzend bericht. Het zo bezorgd moeten zijn, maar dat is helaas niet zo. Misschien een fout van PostNL, maar ik heb nog steeds mijn bestelling niet.

Supergoed!

Ik had een bestelling gedaan tegen een aantrekkelijke prijs en 2 dagen later had ik t al in huis. Keurig verpakt in een stevige doos met luchtkussens erin. Gowoon prima!!

Fijn bedrijf!

Mijnijzerwaren is een fijn bedrijf om oa al je sleutels en cilinders te bestellen. Ook (knop) cilinders speciaal gemaakt voor de bestaande sleutel. Ze denken met je mee en geven goed advies zodat je het goede besteld. Snelle levering en netjes verpakt. Nieuwe sloten nodig? ga gewoon naar Mijnijzerwaren.

Betrouwbaar

Door omstandigheden moest product retour. Snel afgehandeld

Eenvoudig besteld en geleverd

Makkelijk besteld en snel ontvangen

9 Professor van der Waalsstraat

Alkmaar 1821 BT