Website duidelijk, telefonisch contact wat moeilijk waarschijnlijk door drukte en goed en duidelijke beantwoording van mijn vragen
Duurde lang en als ik niets van me liet horen hoorde ik niets van jullie
Beste Wesley, Wat vervelend om te horen! Ik zie dat er inmiddels wel contact geweest is? Heb je het pakketje inmiddels mogen ontvangen? We horen het graag. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
De bestelde goederen voldoen volledig aan de verwachtingen. De levering liet iets langer op zich wachten doch de kwaliteit van de goederen was perfect.
Bij bestelling was de leveringstermijn 3 tot 6 werkdagen uiteindelijk bleken het er 10 te zijn. Na een mailtje naar de klantendienst kreeg ik direkt een vriendelijk mailtje terug dat het artikel niet in voorraad was en het in het begin van de volgende week opgestuurd ging worden wat ook klopte. Het geleverde artikel voldeed volledig aan de verwachtingen.
Op de website stond dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden. In de bevestiging dat het 5-6 dagen zou duren ivm een verhuizing. Toen contact gehad via de app dat ik het eigenlijk echt de volgende dag nodig had, het app contact ging vlot, vriendelijk en ze hebben het geregeld dat het pakketje de volgende dag werd bezorgd. Echt TOP!
Precies wat we zochten;-)
Ik kreeg initieel andere klikschilden toegestuurd dan dat ik besteld had. Zonder problemen hebben ze de juiste klikschilden opgestuurd na melding via de mail. Top service!
Goede prijs en snel geleverd
Uitstekend product voor goede prijs
Uitgebreide webside, prima foto’s en goed omschreven.
Zie boeven
Heel goed. Deze mensen geven advies, denken mee en sturen eventueel nog wat extra schroeven. Ongekende service.
Handige website, als leek kan je hier de juiste informatie verkrijgen over maatvoering en afkortingen, alvorens te bestellen. Zowel via de telefoon als mail snelle reacties verkregen. bestelling keurig verzorgd in huis. Wellicht is het handig om een gebruiksaanwijzing bij te voegen t.b.v. de installering
Telefonisch slecht bereikbaar, na eindelijk een medewerker te hebben gesproken kon hij mij bestelbon niet laden? Hij zou mij wel mailen als hij een antwoord had. Nooit een mail gekregen. Weer gebeld waar mijn artikel bleef, kreeg een onduidelijk antwoord. 3 weken later staat opeens de levering voor de deur.
Beste Maaike, Ik heb even gekeken naar de order. Er is toen wel een mail verzonden met een update over de zending, maar wellicht in de spam terecht gekomen. Ik hoop dat het artikel wel naar wens is? Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Wat ik zocht snel gevonden
Goed geregeld
Door de verhuizing van het magazijn was de levertijd een week maar na een week gebeld en toen werd alleen 1 artikel geleverd. Voor de andere nog een mail verstuurd en toen 2 dagen later binnen. Kortom, een beetje chaotisch maar ben vriendelijk te woord gestaan en het werd na melden meteen opgepakt.
Jammer dat het niet paste
11 januari besteld... Ok: door 'magazijn verhuis' enkele dagen vertraging aangekondigd. Dan levering gepland op 23/11 Opnieuw 24/11 Opnieuw 25/11 ... nu 26/11 ??? > 2 weken en nog steeds niets? Ik bestel hier niet meer
Beste Bart, Wat vervelend om te horen! Heb je de levering nog niet ontvangen? Als je contact met ons opneemt kunnen we een onderzoek starten bij posntl over de zending. We willen natuurlijk dat je deze snel zal ontvangen. Met vriendelijke groet, MIjnIJzerwaren.nl
Goede klantenservice
beter kan moeilijk
Het enige nadeel was dat de zending over 3 dagen verdeelt was, weet niet waarom dit zo was.
snelle levering en goed product
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT