Helemaal niet op aan te merken. Prima bedrijf om zaken mee te doen.
doorgaans snelle levertijd, nu helaas enigszins rommelig. mogelijk door verhuizing bedrijf. 3 verschillende (kleine) artikelen besteld en in 3 aparte doosjes geleverd. een artikel moest zelfs worden nageleverd. Jammer en niet efficient
Ik zie dezelfde pakketdiensten dagelijks in de straat misschien de spoed leveringen uitvoeren en de rest collecteren en later verzenden. We beschikken voldoende slimme systemen en onze ITC techneuten komen dagelijks met betere oplossingen. Dit is geen kritiek maar dat mijn denkwijze verkeer is. Groetjes
Vanwege magazijn verplaatsing was van te voren aangegeven dat levering iets langer kon duren. Netjes binnen de gestelde termijn bezorgd.
Snel geleverd. Product zoals in webshop werd beschreven.
Alles prima
Meerpuntssluiting gekocht. Gezocht via google en ijzerwaren was heg goedkoopst. Levering was goed! Duidelijke factuur erbij
goed snelle levering
Goed materiaal, dik tevreden
Op 9 december bestelling geplaatst. Op 3 januari geleverd. Tussentijds drie maal contact opgenomen waarom het zolang moet duren. Vriendelijke personeel. Het zou het bedrijf sieren als de klant tijdig zou worden geïnformeerd indien niet geleverd kan worden volgens de gestelde termijn. Laat de klant niet in het ongewisse. Voor Halfweg besteld de volgende dag in huis en niet na bijna een maand.
Beste Hein, Wat vervelend om te horen! Helaas zijn er een aantal producten waar wij afhankelijk van de leverancier bij zijn. We proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Dat is tot op vandaag de dag nog niet altijd het geval. We doen ons best altijd te verbeteren. We hopen dat je de order op het moment wel ontvangen hebt en dat het naar wens is. We hopen je ook spoediger van dienst te zijn in de toekomst. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
correcte snelle levering
Brievenbus besteld, ruim assortiment dus alle keus. Betaalbare producten op de site en hiervoor krijg je tevens een prima kwaliteit. In eerste instantie door eigen fout de verkeerde besteld, dit aangegeven en dit werd vervolgend keurig gecorrigeerd zonder poespas. Levering is top en brievenbus zoals het hoort en staat mooi!
Snel geleverd goed verpakt
Netjes geleverd
alles naar verwachting
Zeer goed.
Flexibele opstelling en deskundig advies. Snelle reactie op vragen via WhatsApp.
Gekregen wat ik besteld heb. Snel en goed verpakt
Product was goedkoop en lage verzendkosten. Prima afgeleverd.
Super snel verzonden. En dat voor een top prijs. Vloerluik was niet helemaal puntgaaf bij een van de hoeken, dus daarom geen 10. We moeten wat te zeuren houden natuurlijk. Maar ik kom zeker nog eens terug om te shoppen
Ik moest een klein randje eraf halen maar dat lag niet aab het product maar de rand war hij in moest
Vloerluik foute maat opgestuurd. Retour gestuurd en nieuwe vloerluik was meteen weer verzonden met het juiste maat. Ik had een fout gedaan en het bedrijf ook. Dus het is heel goed opgelost.
Bestellen makkelijk goede makkelijke service Staande tl besteld voldoet aan verwachting.
Zeer tevreden door de snelle afhandeling, product is binnen 1 werkdag geleverd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT