Nog steeds niet geleverd
Wanneer ik een vraag had werd ik goed geholpen door de klantenservice.
Wanneer ik een vraag had werd ik goed geholpen door de klantenservice.
Voor het eerst online besteld. Site zag er goed uit. Toch met enige vrees besteld. Deze zaak reageerde gelijk via whatsapp. Produkten op de derde dag ontvangen. Top.
Levering was door post nl steeds vertraagd. Gebeld, zij hebben contact opgenomen met post nl! Erg fijn en het is meteen geregeld!
Bestelling lang onderweg dus niet te beoordelen
goed product, goede levering, duidelijke communicatie
Vlotte afhandeling. Verzend verpakking was overdreven groot.
Prima leverancier met een vlotte afhandeling. Slechts 1 opmerking: het artikel was degelijk ingepakt en zat in een veel te grote verzenddoos met veel papieren vulling. Dat kan beter denk ik.
Heb nog steeds geen bericht van wanneer het geleverd wordt
Heb nog steeds geen bericht van wanneer het geleverd wordt
Levering duurde langer dan aangegeven op de website. Materiaal was wel correct en is van goede kwaliteit. Reactie van klantendienst was zeer vlot.
Ze hebben gedaan wat ze hadden beloofd.
Snel geleverd. Prima prijs.
Makkelijk uit zoeken voor wat betreft de spullen. Goede service en afronden van de bestelling.
even moeten bellen omdat er iets niet in voorraad was daarna super snel bezorgt
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT